Huawei Mediapad M5 Pro - 10.8 inch - WiFi + 4G - Grijs

Huawei Mediapad M5 Pro - 10.8 inch - WiFi + 4G - Grijs

Referentie:

€ 389,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Helaas dit product is niet meer op voorraad. Opzoek naar een soort gelijk product? Klik hier

De Huawei Mediapad M5 Pro is het nieuwe highend model van Huawei. Het curved scherm zit verwerkt in een metalen behuizing waardoor de tablet er premium uitziet én aanvoelt. Door de resolutie van 2.560 x 1.600 bekijk je jouw series of films haarscherp. Met opslag van 64GB en 4 GB RAM heb je voldoende kracht om het maximale uit de tablet te halen. Bovendien kun je met de meegeleverde Huawei M-Pen je creativiteit de loop laten. De tablet wordt geleverd met android 8.0 Oreo en zit vol met slimmigheidjes waardoor de accu super lang meegaat!

Plus- en minpunten van de Huawei Mediapad M5 Pro
De M5 Pro is binnen 3 uur volledig opgeladen
Breid het geheugen uit met een geheugenkaart tot 256 GB
De 4 speakers zorgen voor een vol geluid
De tablet heeft geen hoofdtelefoonaansluiting (Huawei levert wel standaard een adapter mee)



M-Pen

De Huawei M-Pen is licht van gewicht en ligt comfortabel in je hand. Wanneer je de pen gebruikt, lijkt het net alsof je op papier aan het tekenen bent. De pen is drukgevoelig, en de knoppen geven je extra opties zoals het nemen van een screenshot, afbeeldingen verwijderen of het openen van apps.

Batterij

De M5 Pro heeft een accu van 7.500 mAh. Huawei heeft de tablet voorzien van quick charging waardoor de tablet in nog geen 3 uur helemaal is volgeladen. Daarnaast bezig de tablet ook andere slimmigheidjes waardoor je tablet nóg langer kan gebruiken. Wat wil dat dan zeggen? Tot wel 12 uur lang netflixen, en in de standby-modus gaat de batterij zelfs langer dan een maand mee!

Display

Het 10.8-inch scherm heeft een resolutie van 2.560 x 1.600. Hierdoor bekijk je series of films nog scherper dan in HD. Daarnaast heeft Huawei veel aandacht besteed om het scherm veilig en comfortabel voor je ogen te maken. Met de Eye Comfort Modus wordt het schadelijke ‘blauw licht’ aanzienlijk verminderd, zodat jouw ogen niet zo vermoeid raken. Daarnaast passen de helderheid en kleur zich automatisch aan jouw omgeving aan.

Speakers

De 4 speakers zijn ontwikkeld in samenwerking met Harman Kardon. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de M5 Pro Hi-Res audio ondersteunt. Dat wil zeggen dat er een mooi vol geluid uit de tablet komt waardoor je een prima bas hebt tijdens het kijken van jouw serie en dus geen vervorming.
Huawei
999 Items

Specificaties

EAN
6901443213580

16 andere producten in dezelfde categorie: