HTC Flyer (16GB, WiFi)

HTC Flyer (16GB, WiFi)

Referentie:

€ 115,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Lekker compact en lichtgewicht voor onderweg, maar ook bijzonder krachtig: de HTC Flyer tablet met 7 inch display en supersnelle 1.5 GHz processor. Perfect voor thuis, in de auto of op zakenreis. Om de beleving nog completer te maken, is de HTC Flyer uitgerust met Adobe Flash ondersteuning, de mogelijkheid om te browsen in meerdere vensters tegelijk en een handige zoomfunctie. Daarnaast is hij uitgerust met een slimme zoekfunctie waarmee je razendsnel informatie kunt opzoeken in Wikipedia, Youtube of andere informatiebronnen op het web.

3D plezier op je homescreen


Zoek niet langer, want alles wat je nodig hebt is binnen handbereik met de gave 3D widgets op je homescreen. Foto's, entertainment, weer, agenda en updates van vrienden, ze komen allemaal voorbij met een simpele aanraking op het scherm.

Een pen die best magisch is


HTC Flyer's magic pen transformeert alles. De pen kan tekenen, schrijven en zelfs foto's retoucheren. Hij kan een markeerstift zijn in de reader en al je gemarkeerde verzamelen als je klaar bent). De HTC Flyer kan audio koppelen aan de aantekeningen die je voor je werk maakt. Of hij kan een voiceover toevoegen aan een storybook dat je thuis aan het creëren bent. Werk of ontspanning, hij is magisch voor het hele gezin.

Mobiele bioscoop


Hij is klein genoeg om mee te nemen, maar groot genoeg om films magisch te maken. Met een levendig 7 inch scherm en uitmuntende SRS audio geeft je draagbare HTC Flyer jou een echte bioscoopbeleving, of je nu een lange autorit maakt of even pauze hebt. Niet alleen de beelden zijn indrukwekkend. De HTC Flyer heeft dual speakers voor een rijkere luister- en entertainmentervaring. Geniet van natuurgetrouw geluid met SRS WOW HD virtuele surround sound.

Meer lol met foto's


Familiefoto's waren nog nooit zo leuk als met onze nieuwe fotobooth. Je kunt bijvoorbeeld van lens wisselen en speciale effecten toepassen om de kiekjes nog specialer te maken. En als je klaar bent met het maken van de foto, dan kun je de pen gebruiken om te retoucheren, de foto een naam te geven of van je foto een verjaardagskaart te maken.

Leg je leven vast in HD


Heb je ooit een camera gehad met een 7-inch viewfinder? Het is een beleving die je ogen zal openen. Maak geweldige foto's met de 5MP camera en leg je leven vast in HD met de 720p HD videocamera.

Een bibliotheek in je broekzak


Je hoeft al je heldenromans niet meer mee te slepen nu je een bibliotheek met klassiekers direct tot je beschikking hebt. Blader door de titels en markeer een woord of zinsnede om deze op te zoeken in Wikipedia, Google, YoutTube of het woordenboek. Leef je uit en download al je favoriete boeken direct naar je HTC Flyer voor onderweg.

Kenmerken:



  • 7 inch levendig scherm met 1024 X 600 resolutie

  • 1.5 GHz processor, met 1 GB RAM

  • 16 GB intern geheugen

  • 5 megapixel camera, met 720p video-opname

  • 1.3 megapixel frontfacing camera voor videobellen
HTC
999 Items

Specificaties

EAN
4710937354225

16 andere producten in dezelfde categorie: