HP laptop 13-BA0250ND

HP laptop 13-BA0250ND

Referentie:

€ 999,00
€ 799,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

HP ENVY Laptop 13-ba0250nd. Klaar voor elk inspiratiemoment

Creëer waar en wanneer je maar wilt, met een accu die de hele dag meegaat. Gebruik de geavanceerde privacyfuncties met één druk op de knop, om je creaties veilig te houden totdat je ze met anderen wilt delen.

De kracht om je werk tot leven te brengen

Met de krachtige Intel® Core™-processor, genoeg geheugen en een accu die lang meegaat komt je creativiteit tot leven, en dat sneller en langer dan ooit.

Slim design

Kies voor meer ruimte voor je creaties. Dankzij het display met smalle rand aan 4 zijden is er meer zichtbare schermruimte.

Privacy gegarandeerd

Houd je gesprekken vertrouwelijk met een niet te hacken schuifje voor de webcam en een speciale muteknop voor de microfoon.

SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid

Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface – en dan beter.

10e generatie Intel® Core™-processor

Vergroot je productiviteit met kracht en snelle prestaties. Geniet van puur entertainment en gaming, stream en maak content met nog snellere prestaties.

NVIDIA® GeForce® MX250 grafische kaart

Geef je multimedia-ervaring een boost dankzij een geïntegreerde grafische kaart met krachtige prestaties en NVIDIA® Pascal™-architectuur. Bewerk foto's en video's, kijk naar video's en speel games met de indrukwekkende kwaliteit die je alleen krijgt met een aparte grafische kaart.

Lange batterijlevensduur

Ga de hele dag door zonder op te laden. De accu gaat tot 10 uur en 45 minuten mee, zodat je lang door kunt werken en kijken zonder op te laden.

Briljant BrightView-scherm

Perfect voor gebruik binnen, met een heldere, duidelijke weergave van alle foto's, video's en documenten.

PCIe SSD opslag

Start in enkele seconden op met tot 512 GB PCIe SSD-opslag.

SuperSpeed USB Type-C®-poort met 10 Gb/s datasnelheid, USB-voeding, DisplayPort™ 1.4 en HP opladen in slaapstand

Laad je apparaat op of sluit een extern display aan via slechts één USB-C®-poort met 10 Gb/s datasnelheid. En hij is omkeerbaar, dus je kunt het apparaat of display ook ondersteboven aansluiten.

SD- en micro SD-kaartlezer

Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.

Standaard toetsenbord

Op het fullsize eilandstijl toetsenbord met een aanslagdiepte van 1,5 mm kun je prettig typen, zodat je overal productief kunt werken.

HP Command Center

Met dit eenvoudige hulpprogramma krijg je de controle en kun je prestaties, ventilatorsnelheid en -ruis en de externe temperatuur optimaliseren en aanpassen zodat deze allemaal voldoen aan jouw wensen.

Dropbox-opslag in de cloud

Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25 GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.

Moeiteloos verbonden

Profiteer van een soepele draadloze ervaring met Wi-Fi 6 (2x2) en Bluetooth® 5.0-combo, voor solide verbindingen en tot drie keer snellere bestandsoverdrachten dan met Wi-Fi 5.

ExpressVPN

Verberg je IP-adres en versleutel je netwerkgegevens zodat niemand kan zien wat je doet. Beperk het risico om gehackt te worden, zelfs als je op een openbaar wifinetwerk zit.

McAfee® LiveSafe™

Bescherm je besturingssysteem met een gratis abonnement voor 30 dagen op McAfee® LiveSafe™.

Geheel metalen behuizing

Zie en voel het vakmanschap dankzij een volledig metalen, hoekig behuizingsontwerp, gepolijste accenten en hoogwaardige en duurzame materialen.

Elegant design

Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.

Micro-edge display met toetsenbord van rand tot rand

Dit prachtig efficiënte ontwerp koppelt een ultradunne rand met een toetsenbord van rand tot rand voor een maximaal display- en toetsenbordgebied.

Een uitzonderlijk rijk geluid

Twee HP luidsprekers, HP Audio Boost en door de experts van Bang & Olufsen afgestemde audio brengen entertainment hoorbaar en voelbaar tot leven. Prikkel je zintuigen met een perfect pc-geluid.

HP Fast Charge

Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 30 minuten op van 0 tot 50%.

Pc-beveiliging vanaf opstarten

Werk met een gerust hart in de wetenschap dat de BIOS van je pc beveiligd is. HP BIOS Protection controleert automatisch de status en is zelfherstellend.

All-in-One Toetsenbord

Activeer het privacyfilter en bedien de beveiliging en multimedia met één druk op de knop. Navigeer naadloos zonder afleidingen met al je sneltoetsen op één plek.

Microfoon met muteknop

De handige speciale muteknop voor de microfoon is gemakkelijk te activeren en heeft een ledlampje waarmee je ziet of hij in- of uitgeschakeld is. Dat is wel zo prettig.

Camerasluiter

Je hoeft niet meer je camera af te plakken om zeker te zijn dat niemand stiekem meekijkt. Garandeer je privacy en veiligheid met een fysiek schuifje waarmee je de camera van je pc uitschakelt als je deze niet gebruikt.

Windows Ink

Werk op een natuurlijke manier je content, ideeën en tekeningen uit met een digitale pen en Windows Ink. Maak naadloos notities op kantoor of benut de beschikbare apps.

HP
234356 Items

Specificaties

EAN
0195122280673

16 andere producten in dezelfde categorie: