Microsoft Surface Laptop Go (2020) - Intel Core i5 - 12.45 inch - 128 GB - Platinum

Microsoft Surface Laptop Go (2020) - Intel Core i5 - 12.45 inch - 128 GB - Platinum

Referentie:

€ 799,00
€ 639,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Maak kennis met Microsoft Surface Laptop Go (2020 versie)

· Strak design en opvallende waarde. Met een gewicht van slechts 1.11 kg is hij licht en draagbaar, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

· Wees productief, browse en bingewatch op het 12,45 inch PixelSense™-touchscreen.

· Handige beveiliging met Windows Hello-aanmelding, plus aan/uit-knop met vingerafdruk met Windows Hello en One Touch-aanmelding op bepaalde modellen.

· Gebruik je favoriete apps en blijf op de hoogte op sociale media met een 10e generatie Intel® Core ™-processor.

· Laat je van je beste kant zien tijdens videogesprekken, vergaderingen en virtuele bijeenkomsten met de ingebouwde 720p HD-camera.

· Typ de hele dag comfortabel op het toetsenbord met een groot, nauwkeurig trackpad.

· Kies je perfecte match. Verkrijgbaar in platina in een duurzame, koele metal afwerking

De duurzame, koele metal afwerking is bestand tegen dagelijks gebruik.

· Omring jezelf met geweldig geluid voor muziek, shows en meer met Omnisonic-luidsprekers en Dolby® Audio, verborgen onder het toetsenbord.

· De batterij gaat tot wel 13 uur mee. Laad snel op met Snel laden - tot XX% in ongeveer één uur

Maak kennis met Surface Go

Krijg het overal voor elkaar met onze lichtste Surface Laptop

Elke dag, overal

Haal alles uit iedere dag met onze lichtste Surface Laptop met de gestroomlijnde stijl, prestaties en levensduur van de batterij[2] die je zoekt, allemaal voor een uitzonderlijke prijs.

Handige beveiliging

Windows Hello-aanmelding, plus aan/uit-knop met vingerafdruk met Windows Hello en One Touch-aanmelding op bepaalde modellen.

Kies je perfecte match

Verkrijgbaar in platina, ijsblauw en zandsteen,[3] allemaal in een duurzame, koele metal afwerking.

Strak design en opvallende waarde

Zie en doe meer op een 12,45 inch touchscreen, in onze kenmerkende en hoogwaardige materialen en met een ruime keuze aan kleuren, allemaal voor een uitzonderlijke prijs.

Bekende functies en vertrouwde beveiliging

Ga aan de slag met handige beveiliging en de Windows die je kent.[4] Geniet van geweldig geluid voor muziek en shows. En maak eenvoudig verbinding met andere apparaten en accessoires.

Krijg het voor elkaar met je favoriete apps

Werk samen, verbind en lever je beste werk met de onmisbare laptop voor elke dag. Ga aan de slag met je favoriete apps, ondersteund door een batterij die de hele dag meegaat.[2]

Maak je ervaring compleet met Surface-accessoires

Surface Mobiele muis

Licht en draagbaar met soepel scrollen en Bluetooth-connectiviteit zonder dongle. Verkrijgbaar in diverse rijke kleuren[3] als aanvulling op jouw stijl.

USB-C Travel Hub

Deze adapter is ontworpen voor professionals die veel reizen en biedt de extra poorten en aansluitingen die je nodig hebt wanneer je onderweg of gewoon op de zetel wilt werken.

Surface-pen

Surface-pen* is beter en sneller dan ooit, met kantelfunctie voor schaduw, grotere gevoeligheid, en vrijwel geen vertraging, om je te helpen je gedachten vast te leggen en meer gedaan te krijgen.

Microsoft 365

Premium Office-apps, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, alles in één handig lidmaatschap*.

[*] Sommige accessoires en software worden afzonderlijk verkocht.

[1] De systeemsoftware en updates gebruiken aanzienlijke opslagruimte. De beschikbare opslag kan variëren vanwege systeemsoftware en updates en het gebruik van apps. 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1.000 GB. Zie Surface-opslag voor meer informatie.

[2] De batterij gaat tot wel 13 uur mee, gebaseerd op normaal gebruik van het apparaat. Test uitgevoerd door Microsoft in april 2020 met pre-productie-software en pre-productie-Surface Laptop Go Intel® Core™ i5, 128 GB en 8 GB RAM Microsoft Surface® Edition-apparaten. De test bestond uit een volledige ontlading van de batterij met een mix van actief gebruik en moderne stand-by. Het actieve gebruiksgedeelte bestaat uit (1) een webbrowsertest waarbij 8 populaire websites worden bezocht via meerdere geopende tabbladen, (2) een productiviteitstest met behulp van Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook, en (3) een gebruikstijd van het apparaat met inactieve apps. Alle instellingen waren standaard, behalve dat de helderheid van het scherm was ingesteld op 150 nits met automatische helderheid uitgeschakeld. Wi-Fi was verbonden met een netwerk. De levensduur van de batterij is sterk afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

[3] Beschikbare kleuren kunnen per regio verschillen.

"[4] Surface Laptop Go voor consumenten wordt geleverd met Windows 10 Home in S-modus om je de krachtige Windows-functies te kunnen bieden die je het meest gebruikt, tegen een uitzonderlijke prijs. Als je extra bedrijfsmanagement- en beveiligingstools voor je werkplek nodig hebt, kun je overstappen op Windows 10 Pro of Surface Laptop Go voor bedrijven aanschaffen.

Windows 10 Home in S-modus werkt uitsluitend met apps uit de Microsoft Store binnen Windows en met accessoires die compatibel zijn met Windows 10 Home in S-modus. De S-modus kan eenzijdig worden uitgeschakeld. Meer informatie op Windows.com/SmodeFAQ."

[5] De harde schijf kan niet door de gebruiker worden verwijderd. De harde schijf kan alleen worden verwijderd door een ervaren technicus die de instructies van Microsoft opvolgt.

[6] Surface Silas-beeldscherm heeft afgeronde hoeken binnen een standaard rechthoek. Gemeten als een standaard rechthoekige vorm is het scherm 12,45” diagonaal (het werkelijke weergavegebied is kleiner).

Microsoft
234356 Items

Specificaties

EAN
0889842668087

16 andere producten in dezelfde categorie: