Toshiba Portégé R30-A-15P

Toshiba Portégé R30-A-15P

Referentie:

€ 999,00
€ 799,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
DE GEWENSTE SNELHEID
De Port??g?? R30 van 33,8 cm (13,3") tilt uw prestaties naar een nieuw niveau. De krachtbron is een effici??nte Intel?? Core??? processor die imponeert onder alle omstandigheden. Of u nu meerdere taken tegelijk uitvoert of een zware grafische toepassing draait, met de CPU en de verbeterde ge??ntegreerde HD-videokaart is de klus snel geklaard en bespaart u bovendien energie. U kunt 9 uur doorwerken op een lading. Ideaal voor een lange vlucht of een hele dag vergaderen.

MEER STATIONS
Voor veel professionals is een DVD-station onmisbaar. Daarom heeft de Port??g?? R30 in tegenstelling tot veel ultraportables een ingebouwd supermulti-DVD-station dat de meest gebruikte schijfindelingen kan lezen en schrijven. U kunt ook kiezen uit snelle 7200 rpm harde schijven of nog snellere, ultramoderne SSD's. Een laptop van 1,5 kg met meer keuze aan schijven zult u niet gauw vinden.

ALLE AANSLUITINGEN
Ook als het gaat om aansluitmogelijkheden sluit de Port??g?? R30 geen enkel compromis. Met VGA en HDMI maakt u in elke presentatieomgeving probleemloos verbinding. Via de handige SD-kaartsleuf kunt u snel en eenvoudig bestanden delen en programma's laden. Er zijn drie snelle USB 3.0-poorten voor het overbrengen van gegevens of het opladen van uw apparaten. Dankzij Gigabit LAN kunt u gebruikmaken van snelle lokale netwerken en de ondersteuning voor Bluetooth 4.0, WLAN en mobiel breedband betekent dat u draadloos kunt werken als er geen bedrijfsnetwerk beschikbaar is. En omdat al deze poorten van normaal formaat zijn, zit u nooit verlegen om een adapter als u snel de deur uit moet.

GEWELDIGE PRESENTATOR
De Port??g?? R30 is ook een compromisloze presentator. Het niet-reflecterende back-lit Toshiba HD-scherm van 33,8 cm (13,3???) zorgt voor een levendige, heldere weergave in kleine groepen, binnen of buiten. U kunt de VGA- of de HDMI-poort gebruiken om een projector of scherm aan te sluiten in verschillende vergaderomgevingen. En de tijd dat het effect van uw presentatie teniet werd gedaan door de slechte luidsprekerkwaliteit is voorbij. De Port??g???? R30 heeft ingebouwde stereoluidsprekers die zijn verrijkt met DTS Studio Sound??? voor een rijker laptopgeluid.

ZEER DUURZAAM ONTWERP
De Port??g?? R30 is gebouwd om lang mee te gaan. Het elegante en zeer duurzame chassis met de versterkte honingraatstructuur van Toshiba zorgt voor stevigheid en een hoge schokbestendigheid. Highly Accelerated Life Testing (HALT) test de laptop onder extreme omstandigheden, zoals vallen, plotselinge schokken en morsen. De harde schijven zijn beschermd tegen schokken en een geavanceerde 3D-versnellingsmeter schakelt de schijf uit zodra een onverwachte schok of trilling wordt gedetecteerd. Het zeer duurzame ontwerp maakt de kans op gegevensverlies, stilstand en reparaties zo klein mogelijk en garandeert maximale productiviteit.

LANGE ACCUWERKDUUR
Door het interne ontwerp past er een accu met een lange werkduur in de slanke behuizing van de Port??g?? R30. Het gebruik van energiezuinige onderdelen betekent dat elke lading optimaal wordt benut. Daardoor kunt u tot 9 uur blijven werken zonder opnieuw op te laden en zonder dat dit ten koste gaat van de dunne en lichte vormgeving. En in tegenstelling tot de meeste Ultrabooks is de accu vervangbaar, zodat u de werkduur kunt verdubbelen door een extra accu mee te nemen.

EEN GENOT VOOR IT
Toshiba speelt al meer dan 25 jaar in op de vraag naar zakelijke laptops en weet wat IT-afdelingen willen. Met Intel?? Active Management Technology (AMT) kunnen de systemen van gebruikers op afstand worden bijgewerkt. Zelfversleutelende schijven en de Intel?? Trusted Platform Module (TPM) helpen om de waardevolle gegevens op de harde schijf van de gebruiker te beschermen tegen diefstal. De vingerafdrukscanner, het Kensington??-slot en de optionele smartcardlezer zorgen voor extra beveiliging. En de laptop kan worden gekoppeld aan hetzelfde dockingstation als veel andere zakelijke laptops van Toshiba om optimaal te profiteren van uw investering in het hele assortiment.
Toshiba
234356 Items

Specificaties

Processor
i3-4000M (2 cores)
Processor Generatie
Intel Core i3
Processor type
Werk Geheugen
4 GB
Opslagruimte
128 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
13.3 inch
Schermresolutie
1366 x 768 pixels
Grafische kaart
Intel HD Graphics 4600
Grafische kaart type
Onboard videokaart
Besturingsysteem
Windows 10
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
EAN
4051528134315
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: