La Boheme

La Boheme

Referentie:

€ 19,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Giancarlo del Monaco's filmische productie van Puccini's populaire meesterwerk neemt zijn plaats in tussen de grote interpretaties van de moderne tijd. Jesús Lopez Cobos regisseert een uitstekende cast, geleid door Inva Mula en Aquiles Machado als Mimi en Rodolfo, in een historische opname gefilmd met high-definition camera's en in echt surround-geluid.

Recensies
"Deze Bohème is een glorieuze betuiging van traditionele enscenering op zijn fantasierijke, re-creatieve best. Giancarlo Del Monaco richt hier zijn aandacht op het veel populairdere werk en bedenkt een opvatting van een productie, prachtig vastgelegd door Michael Scott in periode, snel bewegend en vol relevante details. " (Grammophone)

"In deze productie van Giancarlo del Monaco is het doel een cinematografische weergave. De decors, van Michael Scott met verlichting van Wofgang von Zoubek, brengen dat ideaal tot een verbluffende realisatie. Hoewel het zich in een periode van ongeveer zestig jaar later bevindt dan het origineel van Murger roman (Scènes de la Vie de Bohème), de scènes uit de jaren 1890 zijn volledig realistisch en de fantasierijke verlichting maakt snelle en subtiele locatieveranderingen mogelijk, en, waar nodig, focus op de meer intieme scènes. " (Musicweb International)

Extra kenmerken
Geïllustreerde Synopsis en Cast-galerij. Interviews met Jesús Lopez Cobos, Giancarlo del Monaco, Inva Mula en Aquiles Machado.
Mula
457 Items

Specificaties

EAN
0809478070078

16 andere producten in dezelfde categorie: