Mtv Unplugged (Live At Roundhouse)

Mtv Unplugged (Live At Roundhouse)

Referentie:

€ 21,99
€ 18,69 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Hoewel de liveshows van Biffy Clyro bekend staan ​​om hun opwindende en explosieve energie, heeft Biffy Clyro vaak aangetoond dat hun liedjes een extra aantrekkingskracht hebben wanneer ze worden teruggebracht naar hun essentie. Nu kan de band op 25 mei details van hun eerste akoestische album 'MTV Unplugged: Live At Roundhouse London' laten horen.
Opgenomen op de beroemde Roundhouse-locatie in Londen op 8 november 2017, vertegenwoordigde de set de Britse herlancering van de iconische MTV Unplugged-serie. Biffy Clyro treedt in de voetsporen van invloedrijke rockgroepen die eerder hebben opgetreden als onderdeel van de serie, met name Nirvana, Oasis, Pearl Jam, R.E.M. en George Michael.
De set is rijk aan favorieten uit de Biffy-catalogus. 'Machines' is al lang gevestigd als een hoogtepunt van de live shows van de band, terwijl Simon Neil optreedt met enkel een akoestische gitaar. Aan de andere kant zijn 'Many of Horror', 'Re-arrange' en 'Medicine' natuurlijke pasvormen zijn voor een Unplugged-uitvoering. Toch bloeit de band ook met gestripte uitvoeringen van nummers die agressiever en dramatischer waren in hun oorspronkelijke vorm, zoals 'The Captain', 'Black Chandelier' en 'Bubbles'.
Het album presenteert ook enkele speciale traktaties voor Biffy-fans. Een verbluffende kijk op de klassieker 'God Only Knows' van Beach Boys is een onbetwist hoogtepunt, terwijl een gloednieuw origineel nummer ook is opgenomen in de vorm van 'Different Kind of Love'
999 Items

Specificaties

EAN
0190295651572

16 andere producten in dezelfde categorie: