Presence (Boxset)

Presence (Boxset)

Referentie:

€ 146,00
€ 124,10 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
In 2014 startte Led Zeppelin met een uitgebreide catalogus heruitgave, en ook Presence kwam aan de beurt. Elk album werd in verschillende edities uitgebracht, waaronder deze bijzondere Super Deluxe box set van Presence. Deze Super Deluxe editie bevat naast de Deluxe editie op beide CD en 180 grams vinyl, ook een 72+ pagina lang boek over het album en een hoge kwaliteit print van de originele albumhoes.

Speciaal voor deze releases heeft gitarist en producer Jimmy Page alle audio remastered. Daarnaast opent Led Zeppelin de deuren van hun uitgebreide archief en komt met elke deluxe versie een additionele disc met daarop nog nooit eerder verschenen audio materiaal.

"The material on the companion discs presents a portal to the time of the recording of Led Zeppelin” zegt Page. “It is a selection of work in progress with rough mixes, backing tracks, alternate versions, and new material recorded at the time”.

Presence kwam voor het eerst uit in 1976 en werd opgenomen tijden een heftige 18 dagen lange sessie bij de Musicland Studios in Munich, Duitsland. Het album kwam in beide de VS en VK binnen op nummer 1, en is gecertificeerd 3 keer platina. Op het album staat energierijke Led Zeppelin klassiekers als Nobody’s Fault But Mine en Achilles Last Stand, en laat de groep horen op hun best.

De companion audio bestaat onder andere uit vijf onuitgebrachte mixen van de opnamesessies, om zo het opnameproces te laten horen. Daarnaast zijn er ook alternatieve takes te horen van For Your Life, Achilles Last Stand, en Royal Orleans. Ook is er en nog nooit eerder uitgebrachte instrumental te horen genoemd 10 Ribs & All/Carrot Pod Pod (Pod).

Opgesomd zijn de volgende items te vinden in deze box set:
  • Remastered dubbel album op CD in vinyl replica hoes

  • Companion CD met nieuwe, alternatieve hoes

  • Remastered dubbel album op 180 grams vinyl

  • Companion audio op 180 grams vinyl met nieuwe, alternatieve hoes

  • Hardcover 72+ pagina's lang boek met nog nooit eerder vertoond materiaal en memorabilia

  • High Quality Print van de album hoes
999 Items

Specificaties

EAN
0081227955724

16 andere producten in dezelfde categorie: