From a Room, Vol. 1 (LP)

From a Room, Vol. 1 (LP)

Referentie:

€ 36,00
€ 30,60 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'From A Room: Volume 1' is een lp van Chris Stapleton. 'From A Room: Volume 1' bestaat uit één country lp. Chris Stapleton was met drie Grammy’s op zak de absolute winnaar in het country genre. Hij won het felbegeerde beeldje in de categorie Best Country Album voor zijn ‘From a Room: Volume 1’. Stapletons nummer ‘Either Way’ werd beloond met een Grammy voor Best Country Solo Performance en de Best Country Song bleek de track ‘Broken Halos’ van Stapleton, die hij samen met Mike Henderson schreef.

Sinds zijn verbluffende debuutplaat Traveller uit 2015 geldt Chris Stapleton als de hoop voor de Amerikaanse southern soul. Die status dankt Stapleton vooral aan zijn machtige, krassende en knauwende bariton, waarmee hij diepe soul in prachtige countryliedjes verpakt.

Zijn nieuwe albums bewegen soepel door het traditionele Amerikaanse muzieklandschap. Van pure country met steelgitaren tot scherpe bluesrockers en oprechte soul. Op de platen heerst het gevoel van authenticiteit en de hang naar een glorieus muziekverleden, maar de nostalgie weerhoudt Stapleton er niet van ook wat dikke Nashville-radiohits te laten knallen. Stapleton is dé nieuwe countryheld.
999 Items

Specificaties

EAN
0602557420678

16 andere producten in dezelfde categorie: