(Black) Cowboy Bebop O.S.T. (2LP)

(Black) Cowboy Bebop O.S.T. (2LP)

Referentie:

€ 41,00
€ 34,85 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Bebop-bemanning probeert beetje bij te verdienen. Deze bontgekleurde intergalactische eenlingen werken samen om voortvluchtigen op te sporen en ze in te leveren voor koud, hard geld. Spike is een held wiens koele façade een donker en dodelijk verleden verbergt. De piloot Jet is een beest van een bruut die niet kan wachten om de volgende premie op te halen. Faye Valentine is een femme fatale die geneigd is om harten te breken en dwazen van hun geld te verlossen. Af en toe aan boord zijn de briljante, maar vreemde, hacker Ed en een super-genieus Welshe Corgi met de naam Ein. Op hun zelf, zullen ze waarschijnlijk verdwalen in de wildgroei van de ruimte, maar samen, ze zijn ze het meest vermakelijke bende premiejagers in het jaar 2071.

De serie ging in Japan in première op TV Tokyo van 3 april tot 26 juni 1998, waarbij slechts twaalf afleveringen werden uitgezonden en een special vanwege de controversiële, volwassen inhoud. De volledige zesentwintig afleveringen van de serie werden later uitgezonden op Wowow van 24 oktober tot 24 april 1999. De anime werd aangepast tot twee manga series die werden uitgezonden in Kadokawa Shoten's Asuka Fantasy DX. Een film werd later uitgebracht aan theaters wereldwijd.

In 2001 werd Cowboy Bebop de eerste anime titel die werd uitgezonden op Adult Swim in de Verenigde Staten.
Cowboy Bebop werd een kritisch en commercieel succes, zowel op de Japanse als op de internationale markt (met name in de Verenigde Staten), verwierf verschillende grote anime en sciencefictionprijzen bij de release, en kreeg veel lof voor zijn stijl, personages, verhaal, stemacteerwerk, animatie en soundtrack.
Seatbelts
999 Items

Specificaties

EAN
0194397739312

16 andere producten in dezelfde categorie: