Philips ActionFit TASH402BK - Draadloze on-ear sport koptelefoon - Zwart

Philips ActionFit TASH402BK - Draadloze on-ear sport koptelefoon - Zwart

Referentie:

€ 52,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Blijf altijd koel ook al is het superheer met de Philips ActionFit TASH402BK met verkoelende oorschelpen. De oorschelpen bevatten een verkoelende gel zodat je altijd koel blijft ondanks dat je keihard aan het sporten bent. Daarnaast is de koptelefoon spatwaterdicht en zijn de oorkussens eenvoudig te verwijderen voor makkelijke reiniging. Het design van de headset is licht en comfortabel en met een keer opladen heb je 20 uur luisterplezier. De 40mm neodynium-luidsprekers geven een gedetailleerd geluid met een goede bas en zijn via de slimme Bleutooth verbinding automatisch gekoppeld met jouw device.

40mm drivers

Laat uw workout-afspeellijst u naar een hoger niveau brengen. Perfect afgestemde akoestische neodymium-luidsprekerdrivers van 40 mm zorgen voor de bas zodat u kunt blijven doorgaan. De gesloten achterkant zorgt voor een uitstekende passieve geluidsisolatie. U kunt uw muziek laten knallen zonder anderen te storen.

Ademende oorkussens

De zachte, ademende oorkussens zijn gevuld met verkoelende gel: hoe hard u ook traint, de hoofdtelefoon blijft koel tegen uw huid. De kussens zijn ook afneembaar voor eenvoudig schoonmaken.

Ruis- en echo-onderdrukking

Geen hinderlijke echo meer als u een telefoongesprek voert. Met de akoestische echoonderdrukking geniet u altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.

Koelende oorschelpen

De zachte, ademende oorkussens zijn gevuld met verkoelende gel: hoe hard u ook traint, de hoofdtelefoon blijft koel tegen uw huid. De kussens zijn ook afneembaar voor eenvoudig schoonmaken.

Gedetailleerd geluid

Maak kennis met een wereld van kristalhelder, natuurlijk geluid met nauwkeurig afgestelde drivers van 40 mm. Uw sporthoofdtelefoon is zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor helder, rijkelijk gedetailleerd, maar natuurlijk geluid – ongeacht de muziek die u beluistert.

Opvouwbaar ontwerp

Dankzij de opvouwbare oorschelpen kunt u de headset eenvoudig opbergen.

IPX4

Deze sporthoofdtelefoon is IPX4-waterbestendig. Ze zijn bestand tegen spatten uit elke richting en zijn bestand tegen meer dan een beetje zweet. U kunt zo hard trainen als u wilt, zelfs als het regent.

Snel opladen

Als u een extra boost nodig hebt, kunt u na 10 minuten opladen 2 uur meer muziek afspelen.

Gestroomlijnd ontwerp

Het slanke ontwerp ziet er geweldig uit, of u nu een persoonlijk record wil neerzetten of vrienden ontmoet na een trainingssessie. Dankzij de opvouwbare oorschelpen kunt u de headset eenvoudig opbergen.

Slim koppelen

Met de gebruiksvriendelijke knoppen kunt u uw afspeellijst onderbreken, gesprekken aannemen en het volume aanpassen. En dat alles zonder uw smartphone aan te raken. De hoofdtelefoon is klaar om te koppelen zodra u Bluetooth inschakelt. Nadat deze is gekoppeld, wordt het laatste gekoppelde apparaat onthouden.

477 Items

Specificaties

EAN
4895229100886

16 andere producten in dezelfde categorie: