Platinet Freestyle Headset Bluetooth FH0918 zwart

Platinet Freestyle Headset Bluetooth FH0918 zwart

Referentie:

€ 39,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
ONTWORPEN VOOR JOU

Bij het ontwerpen van de FH0918-hoofdtelefoon wilden we een combinatie van comfort en opvallend design. We bedekten het buitenste deel van de schaal op dezelfde manier als een cd met een reflecterende coating, terwijl de hoofdband was gemaakt van een combinatie van plastic en gegomd materiaal, waardoor het nog beter op het hoofd zit.

BETROUWBARE BLUETOOTH-TECHNOLOGIE

Dankzij draadloze connectiviteit kunt u uzelf bevrijden van kabels en kunt u comfortabeler dan ooit een hoofdtelefoon gebruiken. De Bluetooth 4.2-standaard met ondersteuning van A2DP-, HFP-, HSP- en AVRCP-profielen betekent snellere gegevensoverdracht, grotere energiebesparing en nog betere beveiligingsfuncties. Het apparaat dat draadloos met de hoofdtelefoon is verbonden, kan zich op een afstand van maximaal 10 meter bevinden - het is vooral handig wanneer u thuis bent en uw smartphone op het bureau is aangesloten op de oplader.

HOOFDTELEFOONS MET VEEL ENERGIE

In het FREESTYLE FH0918-model gebruikten we een 250 mAh-batterij. Wanneer u besluit de uitstekende discografie van uw favoriete artiest goed te maken, kunt u met de hoofdtelefoon maximaal 6 uur muziek afspelen. Dat is veel, vergeleken met hoe snel het opladen duurt - slechts 2 uur. We gebruikten een standaard MicroUSB-connector in hoofdtelefoons, zodat je ze onderweg kunt opladen met een powerbank.

HOOFDTELEFOON VOOR UW SMARTPHONE

De FREESTYLE FH0918-hoofdtelefoon heeft een ingebouwde microfoon en muziekbedieningsknoppen - volumeregeling, terugspoelen van nummers, pauze en de mogelijkheid om telefoontjes te ontvangen. Het is een handige oplossing waarmee u met één druk op de knop telefoongesprekken kunt beantwoorden zonder uw smartphone uit uw zak te halen.
48 Items

Specificaties

EAN
5907595444576

16 andere producten in dezelfde categorie: