Fiio EH3NC Noise-cancelling koptelefoon

Fiio EH3NC Noise-cancelling koptelefoon

Referentie:

€ 199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De FiiO EH3 NC is een draadloze over-ear hoofdtelefoon en is uitgerust met Bluetooth 5.0 en geavanceerde actieve noise-cancelling technologie. Deze headphones zijn voorzien van twee 45mm drivers met een dubbelzijdig titanium-plated membraan voor een uitmuntende geluidskwaliteit met een krachtig en diep doorlopend laag. Deze sublieme Hi-Res audio gecertificeerde koptelefoon is bovendien Hi-Res audio Wireless gecertificeerd. Met deze hoofdtelefoon klinkt je favoriete muziek nog levendiger en wordt nog detailrijker weergegeven. Wil je deze FiiO EH3 NC graag gebruiken in combinatie met je laptop, pc of filmapparatuur? FiiO levert een handige USB kabel mee, zodat je de geluidstreams door de ingebouwde DAC kunt laten omzetten voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Hiermee is deze hoofdtelefoon uitermate geschikt voor vloggers, maar ook voor gebruik in de (home)studio.

Stilletjes genieten
FiiO doet er alles aan om de muziekbeleving zo optimaal mogelijk te laten zijn. Hierbij mag noise-cancelling technologie nooit een averechts effect hebben op de uiteindelijke belevingsfactor. Hierom maakt FiiO gebruik van zelf ontwikkelde noise-cancelling technologie. Om het omgevingsgeluid zo doeltreffend mogelijk te onderdrukken maakt FiiO gebruik van 2-weg array van vier microfoons gekoppeld aan een hoogwaardige noise-cancelling DSP chip van ADI. Dit zogenaamde 'hybride feed-forward design' levert zelfs onder de meest uitdagende situaties een ruisonderdrukking tussen de 25 en 35dB.

Draadloos comfort
De FiiO EH3 NC blinkt uit in accuduur en dankzij ingebouwde NFC-technologie is het bovendien supereenvoudig om deze hoofdtelefoon draadloos te verbinden met je muziekspeler of smartphone. Ontvang je onderweg een telefoongesprek? Deze neem je met een enkele druk op de knop aan en voer je telefoongesprekken in een kristalheldere geluidskwaliteit. Draadloos doet de koptelefoon ongeveer vijftig uur met een enkele lading, met noise-cancelling bedraagt de capaciteit ongeveer 30 uur en de stand-by tijd bedraagt maar liefst duizend uur! Hiermee heeft de hoofdtelefoon voldoende capaciteit om een lange intercontinentale vlucht met overstaptijd te overbruggen. Is de accu dan toch eens een keer leeg? Geen probleem. Met de meegeleverde 3,5mm hoofdtelefoonkabel luister je weer heerlijk verder. Hoe lang je de hoofdtelefoon ook wilt dragen, deze lichtgewicht FiiO EH3 NC zit uiterst comfortabel. De zachte lederen oorkussens zijn naar wens te verwisselen voor optionele ademende exemplaren, zodat je ook hoogzomer urenlang kunt genieten van je favoriete muziek.

Ben je op zoek naar een comfortabele hoofdtelefoon met een perfecte geluidskwaliteit, dan is deze FiiO EH3 NC over-ear koptelefoon een perfecte kandidaat.
48 Items

Specificaties

EAN
6953175740513

16 andere producten in dezelfde categorie: