PowerLocus P4 - Draadloze Koptelefoon Over-Ear - Bluetooth - Zwart/Grijs

PowerLocus P4 - Draadloze Koptelefoon Over-Ear - Bluetooth - Zwart/Grijs

Referentie:

€ 32,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
  • ENORME AFSPEELTIJD & BEDRADE MODUS: geniet met één keer opladen van tot 30 uur draadloze afspeeltijd met de P4 draadloze koptelefoon. Geniet 3 keer langer van audio en handsfree bellen dan bij andere koptelefoons! Draadloze en bedrade koptelefoon, sluit hem aan en gebruik hem gemakkelijk met de aux-kabel als de batterij leeg is. Perfecte over-ear koptelefoon voor tijdens elke vlucht en kan in bedrade modus worden gebruikt met de meegeleverde 3,5 mm audiokabel. Universele compatibiliteit met iOS, Android, Windows, Mac - telefoons, laptops, tablets, pc enz.

  • GELUID DAT INSPIREERT: de grote 40 mm-luidsprekers van onze draadloze bluetooth koptelefoons zorgen voor een gebalanceerd geluid met heldere hoogtes en diepe bastechnologie. Ervaar de gewenste audiokwaliteit met onze HD-helderheid. De snelle en stabiele Bluetooth 5.0-verbinding met lagere latentie zal je audio- en videostreaming vergemakkelijken. Koptelefoon met microfoon voor het geval je wilt deelnemen aan vergaderingen of een telefoongesprek wilt aannemen.

  • GEBOUWD VANUIT EEN DUURZAAM ONTWERP: De elegante, matte afwerking zorgt ervoor dat je bluetooth koptelefoon er geweldig uitziet terwijl je hem draagt. De zachte ruisonderdrukkende oorschelpen die je oren volledig bedekken en de hoofdband dragen bij aan langdurig draagcomfort. De slimme bediening helpt je je telefoon in je zak te houden - het regelen van het volume, afspelen/pauzeren, van nummer wisselen en handsfree bellen is mogelijk! Dankzij de uitschuifbare zijkanten van roestvrij staal is onze koptelefoon perfect voor zowel volwassenen als kinderen.

  • DRAAGBAAR MET DRAAGTAS: Neem de bluetooth koptelefoon overal mee naartoe, samen met de meegeleverde harde beschermende draagtas. De opvouwbare koptelefoon past perfect in een rugzak of koffer en is een perfect cadeau voor elke muziekliefhebber om te gebruiken tijdens kantooruren, joggen, in de sportschool, tijdens reizen of online lessen.

  • 2 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE: Topkwaliteit met lange garantie en gratis telefonische ondersteuning voor een risicovrije aankoop van onze koptelefoons. Wees gerust, onze kwaliteit is gebouwd om langer mee te gaan en wij, van PowerLocus, streven ernaar om je de beste bluetooth koptelefoon te bieden!

Technische specificaties

Bluetooth versie– 5.0 + EDR
Speeltijd batterij – 25-30 hours
Universele compatibiliteit – iOS, Android, Windows, Mac
** OPMERKING* : Om verbinding te maken met een tv heb je een extra bluetooth-adapter nodig
Connectiviteit – Bluetooth 5.0 & aux-kabel
Passieve ruisonderdrukking - Ja

De verpakking bevat

  • 1x Draadloze koptelefoon
  • 1x 3.5mm aux-kabel
  • 1x USB-oplaadkabel
  • 1x Beschermende draagtas
478 Items

Specificaties

EAN
5060650751788

16 andere producten in dezelfde categorie: