Kef Porsche Design Space One OverEar

Kef Porsche Design Space One OverEar

Referentie:

€ 315,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Twee wereldbekende merken, Porsche Design, met zijn iconische vormgeving en KEF, gewaardeerd om zijn uitzonderlijke geluidstechniek, hebben samen een ongeëvenaard en uitgelezen hifi-geluidsveld gecreëerd.

Elk onderdeel van SPACE ONE is nauwkeurig afgestemd en vormgegeven om een hoofdtelefoon te creëren die opvalt door het geraffineerde minimalisme en voortreffelijke geluid. SPACE ONE is vervaardigd uit gegoten aluminium met een gezandstraalde titanium afwerking, fraai gecontrasteerd met zwarte accenten, compleet met het erudiete zelfvertrouwen en de verfijnde elegantie van Porsche Design.

KEF's unieke actieve ruisonderdrukking reduceert omgevingsgeluiden zonder daarbij de nuances en details te verliezen die muziek tot leven brengen. De heldere, hoge tonen, de rijke middentonen en de strakke bastonen blijven behouden voor optimaal luistergenot. Alle onderdelen van de hoofdtelefoon zijn vervaardigd met behulp van precisie geluidstechniek voor levendige klanken, met het geluid, de helderheid en ruimtelijkheid alsof de muziek live gespeeld wordt. De zachte, ademende oordopjes van traagschuim houden het omgevingsgeluid buiten en creëren zo de perfecte luisteromgeving.
48 Items

Specificaties

EAN
4046901228248

16 andere producten in dezelfde categorie: