Draadloze Bone Conduction Headphones - Bluetooth 5.0  - Wireless Koptelefoon / Earphones

Draadloze Bone Conduction Headphones - Bluetooth 5.0 - Wireless Koptelefoon / Earphones

Referentie:

€ 99,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Waarom deze draadloze oortjes met botgeleiding?
✔ tot wel 20 meter bereik
✔ Heeft botgeleiding
✔ Batterijduur van 5 uur
✔ Past comfortabel
✔ Verhoogde geluidskwaliteit

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Je zit lekker te werken achter je computer en je staat op om iets te drinken te halen of om naar de toilet te gaan. En terwijl je opstaat en wegloopt trek je alles van je bureau af omdat de draden van je oortjes nog aan de computer vast zaten. Je staat in schok stil terwijl alles op de grond klettert en je zelf half bent gestruikeld. Dit is makkelijk te voorkomen door draadloze oortjes te gebruiken. Deze oortjes maken gebruik van een Bluetooth 5.0 verbinding om met jouw computer of telefoon te koppelen.

Botgeleiding
Wist je dat de beroemde componist Beethoven doof was? Ondanks deze conditie heeft hij toch de een aantal van de mooiste klassieke werken ooit gemaakt. Nu vraag je je misschien af hoe dat mogelijk is als je trommelvliezen het niet doen. Het antwoord hierop is botgeleiding. Beethoven had een stalen pin bevestigd aan zijn piano waar hij op kon bijten, waardoor de geluidstrillingen door zijn schedel naar zijn gehoorzenuw konden reizen. Hij heeft hiermee botgeleiding uitgevonden.

Deze draadloze oortjes maken gebruik van dit effect. Behalve normale oortjes zit beschikken deze oortjes ook over een mechanisme om geluid door je schedel te laten geleiden je geluid dus in nog puurdere vorm kunt horen. Dit is ook erg fijn wanneer je gehoorschade hebt, omdat dit mechanisme geen trommelvliezen nodig heeft om goed te functioneren.

100% NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE
Deze draadloze oortjes zijn gewaarborgd door onze 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet volledig tevreden bent met ons product, zal je bij een retour gewoon je geld terugkrijgen. Daarnaast zit er ook nog een jaar fabrieksgarantie op dit product.

Verpakkingsinhoud
- 1x Draadloze oortjes
478 Items

Specificaties

EAN
8719979419288

16 andere producten in dezelfde categorie: