Urbanears Plattan II - On-ear koptelefoon - Black

Urbanears Plattan II - On-ear koptelefoon - Black

Referentie:

€ 45,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met de Plattan II is je favoriete Urbanears volwassen geworden. De nieuwe uitgave van deze klassieker heeft een beter geluid en zit nog comfortabeler op je hoofd. Zo ben je klaar om lekker en lang naar al je favoriete tracks te luisteren.

De mensen van Urbanears hebben geluisterd naar de feedback van hun klanten. Zo zit de hoofdband met zijn ergonomische design nog lekkerder door de nieuwe, zachte kussens. De strakke look gaat niet verloren doordat de kenmerkende metalen elementen en de 'Urbanears-flap' behouden zijn gebleven. Ook de luisterervaring is verbeterd: er is extra nadruk gelegd op heldere hoge tonen. De stevige bas van de Plattan 1 blijft behouden, waardoor het geluid completer klinkt.

Al je favoriete features die de Plattan kenmerken zijn uiteraard niet verdwenen. Zo is de hoofdband nog steeds los te koppelen zodat deze gewassen kan worden, gebruik je de ZoundPlug om je muziek te delen met vrienden en kan de ingebouwde 'mic and remote' gebruikt worden om eenvoudig telefoongesprekken te beantwoorden of om van song te wisselen. Daarnaast beschikt de Plattan II over een kabel die niet snel in de knoop raakt.
48 Items

Specificaties

EAN
7340055330022

16 andere producten in dezelfde categorie: