Beats EP - On-ear koptelefoon - Rood

Beats EP - On-ear koptelefoon - Rood

Referentie:

€ 81,15
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Geniet voordelig van het beroemde Beats-geluid. De Beats EP heeft zijn bekendheid verkregen door een goede akoestische weergave te leveren van de afgespeelde muziek, zoals je dat verwacht van een echte Beats koptelefoon. Hij is duurzaam, licht van gewicht en volledig opgebouwd uit roestvrijstalen onderdelen. Hij bevat geen batterij en is ook niet draadloos. De 3,5mm plug kan je eenvoudig op elk type telefoon aansluiten, tenzij de 3,5mm koptelefoon aansluiting is weggelaten...

De ingebouwde afstandsbediening zorgt ervoor dat je je muziek kan bedienen, volume kunt regelen of gesprekken beantwoorden en beëinidigen op vrijwel elk iOS-apparaat.

Kies kwaliteitsgeluid


De Beats EP on-ear koptelefoon biedt perfect afgesteld geluid zoals het bedoeld is. Een zorgvuldig afgestelde akoestische weergave zorgt voor helder, wijd en uitgebalanceerd geluid. Deze koptelefoon is dan ook voor elke muziekliefhebber de ideale kennismaking met Beats.

Levenslang gebruik


De Beats EP is solide, licht en comfortabel. Het duurzame frame is versterkt met roestvrij staal. De oorkussens zijn in hoogte instelbaar voor een perfect draagcomfort. Ontworpen voor dagelijks gebruik.

Eenvoudig mee te nemen


De Beats EP is gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Er zit geen batterij in, dus je kunt onbeperkt genieten. Dankzij de vaste kabel hoef je alleen maar op de muziek te letten. Zo makkelijk kan het zijn.


In de doos


  • Beats EP-koptelefoon

  • Handig opberghoesje

  • Beknopte handleiding

  • Garantiekaart
48 Items

Specificaties

EAN
0888462602822

16 andere producten in dezelfde categorie: