Lomography Lomo Instant Mini - Incl. 3 lenzen - Wit

Lomography Lomo Instant Mini - Incl. 3 lenzen - Wit

Referentie:

€ 103,73
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Print pocket sized foto's on the go met de Lomo Instant analoge camera in zwart van Lomography. De camera is een leuke toevoeging voor elk feestje om die mooie momenten vast te leggen en geeft natuurlijk oneindig veel selfie plezier!

Print direct foto's

De Lomo Instant geeft je direct na het maken van je foto een exemplaar, die je vervolgens na even te blazen of te wapperen zo in je broekzak of portemonnee kunt steken. De camera gebruikt Fuji Instax film waarmee afhangend van de hoeveelheid 10 of 20 foto's per keer geschoten kan worden. Na het maken van een foto schakelt hij automatisch door waarna je direct verder kunt gaan met het maken van foto's.

3 Extra lenzen

Maak extra speciale foto's met de Fisheye, Portrait en Close-Up lenzen. De Fisheye lens geeft je met zijn 170º lens een vissenkom-effect voor een wel heel speciaal perspectief! De Portrait lens heeft een extra brede lens om bijvoorbeeld landschappen of portretten te fotograferen. De Close-Up lens laat je foto's schieten van wel 10 cm dichtbij en zal selfies ook extra scherp maken.

Veelzijdige flitser

De camera heeft een ingebouwde flitser waarmee je de mooie momenten ook in donkere omgevingen goed kunt vast leggen. Schakel tussen Auto of Manual om zelf de setting aan te geven voor zonnig (N) of bewolkt (B) om zo extra lange belichtingen te gebruiken. De flitser komt geleverd inclusief 4 kleurengels waarmee je leuk kunt experimenteren met warme of koude kleuren. Leuk om de foto net dat beetje extra te geven!

Meerdere belichtingen

De Lomo Instant is de enige instant camera die meerdere belichtingen kan schieten. Dit betekend dat je meerdere keren dezelfde foto kunt belichten om zo speciale effecten te krijgen. Daarnaast heeft de camera ook een B setting die je zo lang open kunt zetten als je wilt om zo die speciale lichteffecten te creëeren.

Grote keus diafragma instellingen

Kies uit een verscheidenheid aan diafragma instellingen. De Lomo Instant heeft de grootste keus diafragma instellingen uit de instant wereld waarmee je kunt kiezen uit het maken van hele heldere shots of shots die meer geschikt zijn voor lange afstanden als landschappen. Kleinere diafragma's zijn beter voor landschapsfoto's.

Leuk souvenir

De Lomo Instant heeft een uniek instant camera design en ligt lekker in de hand. De camera is leuk om op feestjes te gebruiken om herenigingen, mooie momenten en natuurlijk selfies direct vast te leggen en als souvenir mee naar huis te nemen. Hang vervolgens de foto's leuk op aan de muur, het bord of bijvoorbeeld de koelkast en houdt die mooie momenten altijd dichtbij je!

Lomography
4527 Items

Specificaties

EAN
9007710007139

16 andere producten in dezelfde categorie: