Huawei P40 - 5G - 128GB - Zilver

Huawei P40 - 5G - 128GB - Zilver

Referentie:

€ 499,95
€ 399,96 20% korting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Huawei P40 is gebouwd om de prachtigste foto’s te maken. Daarnaast heeft de P40 genoeg ruimte om al je pareltjes op te slaan en mocht 128GB niet voldoende zijn dan kun je door middel van een NM card je geheugen uitbreiden met max 256GB. Met de batterij kan je prima de hele dag mee, mocht je smartphone onverwachts toch leeg zijn dan is hij in no time weer opgeladen door de SuperCharge functie.

Besturingssysteem

De Huawei P40 serie wordt gelanceerd met enkel Huawei Mobile Services. Dit houdt in dat er geen gebruik wordt gemaakt van de Google Play Store, waar o.a. apps als Gmail en Google Maps onder vallen. Je apps kun je op verschillende manieren installeren. Met Huawei Phone Clone zet je apps & data (o.a foto’s) makkelijk over van je oude naar je nieuwe smartphone. Via Petal Search – Vind apps (aanbevolen) vind je snel en eenvoudig jouw favoriete apps in een aanbod van +500K apps. Daarnaast heeft Huawei z’n eigen AppGallery (vergelijkbaar met de Google Play Store).

Batterij

Met de 3800 mAh batterij kom je echt de dag wel door! Maar ook als je vergeten bent om hem ‘s nachts aan de stroom te leggen, hoef je je nergens om te bekommeren. Plug 'm in tijdens je ochtendkoffie en je zult zien dat hij in no time weer is opgeladen. Dit dankzij de 40W Huawei SuperCharge-functionaliteit.

Camera

Met de verbluffende Ultra Vision Camera kun je zowel overdag als ‘s avonds indrukwekkend heldere foto’s maken. Door de maximale lichtinname van de lens behoud je helderheid en detail. Een van de grootste voordelen van de Ultra Vision hoofdcamera is dat de Huawei P40 Pro in staat is om situaties met daarin specifieke omgevingen en/of mensen te analyseren en te segmenteren. Door bepaalde pixelgebieden vervolgens te overschrijven worden opname gecorrigeerd. Zo kun je de mooiste portretten maken, ongeacht de omgeving of het moment van de dag.

Design

Unlock je P40 Pro door middel van gezichtsherkenning. Of door vingerafdruk ontgrendeling, dat nu nog makkelijker is geworden door een groter verificatiegebied.

Huawei
475 Items

Specificaties

EAN
6901443378982

16 andere producten in dezelfde categorie: