Podspeakers Minipod mk4 luidspreker Rood

Podspeakers Minipod mk4 luidspreker Rood

Referentie:

€ 324,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze MiniPod luidspreker is de perfecte keuze voor alle stereo HiFi-versterkers, AV-surround-ontvangers, Sonos-versterkers, Bluesound Powernode-versterkers en HEOS-versterkers.
Je hebt er twee nodig om stereo weer te geven. Ze zijn leverbaar in mat wit, mat zwart en mat rood.

MiniPod is verkrijgbaar in zowel een traditionele passieve HiFi-versie die aan een HiFi versterker dient te worden aangesloten (de hier aangeprijsde versie) als nu ook in een nieuwe actieve Bluetooth-versie met een ingebouwde krachtige versterker, zie het Bluetooth model.

Over MiniPod De MiniPod is een van 's werelds meest erkende luidsprekers. Sinds de lancering in het begin van de jaren negentig heeft de MiniPod een maatstaf gezet voor wat kan worden bereikt, wanneer het zich verwijdert van conventionele vierkante doosontwerpen. Het unieke uiterlijk van MiniPod is niet per ongeluk ontstaan. Het eigentijdse ontwerp is een voorbeeld van de term 'vorm - volgt-functie', waarbij elk van de drie geïntegreerde sferen de ongewenste invloed van de kast op de akoestische prestaties die normaal gesproken wordt geassocieerd met meer traditionele luidsprekers, vermindert. In combinatie met de soft-dome tweeter en geweven Kevlar-basdriver is het resultaat een luidspreker die overal kan worden geplaatst - en toch het hoogwaardige geluid weergeeft waar de Podspeakers om bekend staan. De Minipod is perfect voor een opstelling met een goede stereoversterker en met een av-receiver in een surround sound systeem. Hoogwaardige geluidsprestaties in combinatie met het unieke ontwerp, maken de MiniPod tot een van 's werelds beste designluidsprekers, en daarom een ​​goede investering voor de generatie mensen die geïnteresseerd zijn in design en muziek. Matzwart, Matrood en Satijnwit zijn de kleuren die de Podspeakers vormen in 2020. De kast is cool met zijn matte afwerking - en het kastmateriaal heeft glasvezels toegevoegd die tegelijkertijd de akoestische resonanties van de kast verminderen en de kaststerkte versterken. Over het algemeen geeft het de luidspreker een nog betere prestatie. De woofer met Kevlar-conus in donkergrijze kleur met omgekeerde stofkap draagt ​​perfect bij aan een moderne look - en voor een modern akoestisch geluid zijn de crossovers en componenten opnieuw ontworpen van AZ in 2019. Het resultaat is een 'luchtige aanraking' met meer heldere, maar gebalanceerde zang en gecontroleerde basprestaties, maar nog steeds met de akoestische signatuur die het een Podspeaker maakt.
7458 Items

Specificaties

EAN
5712505832387

16 andere producten in dezelfde categorie: