CANTON ATELIER 700 2-WAY SPEAKER WHITE

CANTON ATELIER 700 2-WAY SPEAKER WHITE

Referentie:

€ 559,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
ELEGANTE INSTALLATIE OP DE MUUR
Dankzij hun slanke ontwerp kunnen de luidsprekers van de Atelier Serie met een diepte van minder dan 10 cm perfect en naadloos aan de muur worden gehangen. De installatie is zeer eenvoudig dankzij de geïntegreerde wandmontage van de kast.

WOOFERSYSTEEM MET GOLFSCHERMING
Prachtige magnetische aandrijving in combinatie met een oscillatiesysteem bestaande uit een aluminium membraan en de golfsurround garandeert een solide basweergave. De 300, 500 en 700 modellen hebben ook een extra passieve driver, die een weergave van diepere frequenties tot 35 Hz mogelijk maakt.

ONOPVALLENDE INBOUW IN DE MUUR
Voor degenen die hun audiosysteem nog slanker en discreter willen maken om aan de nieuwste lifestyle-trends te voldoen, is er de handige optie om de luidsprekers met de meegeleverde installatiekit in de muur te installeren. Dit betekent dat ze slechts 2 cm van de muur uitsteken.

TWEETERSYSTEEM VAN ALUMINIUM-MANGAAN
De ultralichte aluminium-mangaan koepel van 25 mm met in de frontplaat geïntegreerde golfgeleider vindt zijn oorsprong in de grote Canton HiFi-serie en garandeert gedefinieerde dispersiekarakteristieken over zijn hele frequentiebereik.

HOOGWAARDIGE FRONTAFDEKKINGEN
De klassieke, witte stoffen bekleding wordt omzoomd door een hoogglans frame. Dit verbergt de techniek en onderstreept het elegante uiterlijk zonder de uitstekende geluidskenmerken te verstoren.

STEVIGE AANSLUITKLEM
Voor een perfect, duurzaam geluid is de hoogwaardige aansluitunit voorzien van robuuste schroefklemmen. Perfect verborgen in de kast (Hidden Connection), kan deze dicht tegen de muur worden geïnstalleerd.
7458 Items

Specificaties

EAN
4010243034867

16 andere producten in dezelfde categorie: