Bigben HDMI Kabel 3D 1.4 2,5 Meter met draaibare kop

Bigben HDMI Kabel 3D 1.4 2,5 Meter met draaibare kop

Referentie:

€ 21,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze 1.4 HDMI kabel met draaibare kop maakt je leven net iets makkelijker én zeker iets mooier. Met deze sterke kabel van Bigben kijk je vanaf nu TV die echt haarscherp is of geniet je van een optimale gamebeleving door krachtig geluid en helder beeld. Dé musthave voor iedereen die thuis van beter beeld en geluid wil genieten!

Veelzijdige alleskunner met draaibare kop
Deze HDMI kabel is voor veel doeleinden te gebruiken en door de handige kantelbare kop (180° draaibare hoek) past deze kabel ook prima op plekken die te krap zijn voor een standaard kabel. Het kan bijvoorbeeld een behoorlijk gepriegel zijn om een normale HDMI kabel aan te sluiten op een flatscreen die aan de muur is bevestigd. Bij dit exemplaar hoef je alleen de kop te draaien en je plugt "m zo in je TV. De HDMI kabel van Bigben werkt prima met alle apparatuur die beschikt over een HDMI aansluiting: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PC, DVD-speler, Blue-ray Disc spelers, fotocamera's, videocamera's etc.

Sterke HDMI kabel van hoogwaardige kwaliteit
De sterke kabel is zelfs geschikt voor apparaten die Ultra HD (4K) kunnen afspelen en ondersteunt 3D technologie. De koperen geleider zorgt voor een optimaal signaal met de vergulde "gold plated 24K' stekkers. En met een lengte van 2,5 meter kom je vrijwel nooit kabel te kort. De kabel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en heeft een dubbele afscherming en storingsonderdrukking. Daarmee geniet jij van storingsvrij geluid en optimaal beeld. De kabel is compatibel met allerlei schermtypes, waaronder TV, plasma, LCD, HDTV en beamers met een kabelaansluiting.

Zoek je een goede HDMI kabel die je optimaal van je favoriete televisieprogramma of game laat genieten? Verzeker jezelf van een perfecte beeld- en geluidsoverdracht met de Bigben 1.4 HDMI kabel met draaibare kop tegen een gunstige prijs.
Bigben
99 Items

Specificaties

EAN
3499550306637

16 andere producten in dezelfde categorie: