Intel Core i7 Elite Gaming PC  | Gaming Computer PC

Intel Core i7 Elite Gaming PC | Gaming Computer PC

Referentie:

€ 1.199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Je ideale Game Computer is een Intel Core i7 Elite Gaming PC 9700 GeForce GTX 1660 van omiXimo

Heb je er altijd al over gedroomd om je eigen Gaming PC samen te stellen? Dan is een Intel Core i7 Elite Gaming PC 9700 GeForce GTX 1660 van omiXimo de perfecte uitkomst. Je stelt bij ons in een paar muisklikken je ideale model samen. Kies zelf voor de SSD, de hoeveelheid RAM geheugen en of een toetsenbord, muis, headset en muismat mee worden geleverd. Je zorgt er hierdoor voor dat vragen als “Kan ik niets beter krijgen voor dit geld” en“Passen de onderdelen wel” tot het verleden behoren.

De optimale Game PC met een Intel i7 processor

De ultieme Gaming PC is voorzien van een Intel i7 processor. Je kunt hierdoor alle huidige en toekomstige games in de allerhoogste kwaliteit spelen. Denk hierbij aan games als Battlefield V en PlayerUnknown’s Battlegrounds. De processor is aan te raden als je veeleisende software zoals AAA-videogames op hoge framerates gebruikt, videobewerking uitvoert of 3D-objecten rendert. Voor vragen over deze Gaming PC of een van onze andere modellen helpt onze klantenservice je graag verder. Stel je vragen door een e-mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen.

Voorzien van een Nvidia GeForce GTX 1660 grafische kaart

Deze Intel Core i7 Elite Gaming PC 9700 GeForce GTX 1660 wordt aangestuurd met een 8x 4.7Ghz processor met een Geforce Nvidia GeForce GTX 1660 grafische kaart. Hierdoor profiteer je niet alleen van geweldige prestaties, maar geniet je ook van de kracht van realtime raytracing en AI. Doordat de grafische kaarten worden aangestuurd door het gloednieuwe RTX-graphicsplatform en de Turing GPU-architectuur, presteert deze tot zes keer beter dan de vorige generatie grafische kaarten.

  • De computer is volledig gemonteerd en in detail gecontroleerd.
  • Veilig verpakt en verzekerd.
  • De verpakking van de geïnstalleerde onderdelen is inbegrepen.
  • We testen onze pc's om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers zonder zorgen van hun games kunnen genieten.
  • Alleen pc's die aan onze testcriteria voldoen, zijn echte gaming-pc's.

omiXimo
75 Items

Specificaties

EAN
7424912970948

16 andere producten in dezelfde categorie: