DIYI D7Ci FPV quadcopter

DIYI D7Ci FPV quadcopter

Referentie:

€ 92,53
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De DIYI D7Ci; XL drone met First Person View

Heeft u er altijd al eens van gedroomd om als een vogel door de lucht te vliegen en neer te kijken op de aarde? Deze DIYI drone met FPV maakt het mogelijk. De drone beschikt namelijk over Wi-Fi en met behulp van een telefoon kunt u FPV vliegen. Zo kunt u door de ogen kijken van de drone en ziet u real time het beeld op uw smartphone. Uw smartphone is gemakkelijk boven de afstandsbediening te plaatsen dankzij de meegeleverde houder. In de Apple appstore of in de Google Play store kunt u de gratis App vinden welke u nodig heeft bij het FPV vliegen.
Fantastische camera-drone; verken de wereld vanuit de lucht

De drone heeft een onboard 2 megapixel camera welke beelden maakt van 720 x 560 pixels. De video's en foto's kunnen worden opgeslagen op uw smartphone. Zo kunt u deze thuis nakijken en bewerken op uw computer of delen met uw vrienden. De D7Ci is een stukje groter dan zijn broertje de D6Ci. De drone is namelijk 45 x 45 cm, waar de D6Ci 31 x 31 cm is. De D7Ci is ook dubbel zo zwaar qua gewicht en heeft ook een dubbel zo sterke accu. De drone heeft vijf kanalen en zes assen wat betekent dat de drone bijzonder wendbaar is en elke richting uit kan vliegen. De drone heeft verder twee verschillende standen; een beginners stand en een ervaren stand. Zo kunt u op een rustig niveau beginnen. Wanneer je wat meer gevorderd bent in het vliegen is het zelfs mogelijk om flips te maken. Zo kun je van deze camera drone een echte stuntcopter maken.
Bereik en accuvermogen van de DIYI drone

De drone heeft een bereik van ongeveer 50 meter en bij een volle accu kan 6 minuten gevlogen worden. De laadtijd van de accu bedraagt 120 minuten. De accu is gemakkelijk te laden via de meegeleverde USB-laadkabel. Kortom een fantastische drone om het luchtruim mee te verkennen en ideaal voor de beginnende maar ook de meer ervaren piloot. Zo is deze drone uitermate geschikt om te oefenen, waarna u wellicht op een DJI of Yuneec drone kunt overstappen.
In de doos:

DIYI D7Ci quadcopter
2.4 GHz Controller (exclusief batterijen)
USB lader
Propellers
Schroevendraaier
Handleiding
DIYI
8548 Items

Specificaties

EAN
4260135967883

16 andere producten in dezelfde categorie: