Yuneec Mantis G quadcopter

Yuneec Mantis G quadcopter

Referentie:

€ 619,53
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Yuneec heeft een nieuwe drone aan haar collectie toegevoegd. De Mantis G wil zich onderscheiden van de concurrentie met een superstabiele mechanische gimbal, een lange vliegtijd en een verbeterd bereik met de controller.

De Yuneec Mantis G heeft een compact formaat en is hierdoor bij uitstek geschikt is om mee te nemen. Net als diens voorganger, de Yuneec Mantis Q, kan deze opgevouwen worden om nog makkelijker vervoerd te worden. Het gewicht van de Mantis G is ook vergelijkbaar: 0.5 kilogram, wat aardig licht is voor alle functies die aan boord zijn. De drone beschikt over 16 GB intern geheugen, met de optie om een SD kaartje te plaatsen.

De camera is bevestigd aan de drone middels een gimbal. Die zorgt ervoor dat beelden zo stabiel mogelijk worden opgenomen. Waar de Mantis Q nog een digitale vorm van stabilisatie had (tot een max resolutie van 1080p) heeft deze nu een mechanische gimbal. De Yuneec Mantis G kan met deze gimbal beelden stabieler dan ooit vastleggen, zelfs in 4K. Deze kunnen direct via social media gedeeld worden.
8548 Items

Specificaties

EAN
6970298659041

16 andere producten in dezelfde categorie: