UDI U31W drone met 720P HD Wifi camera

UDI U31W drone met 720P HD Wifi camera

Referentie:

€ 79,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De stoere UDI U31W Navigator is een drone voor binnen en buiten. Met de twee standen (Low & High speed) kun je hem rustig binnen vliegen en sneller zodra je naar buiten gaat. Door de afneembare propellor beveiliging kun je de drone beter beschermen en veiliger vliegen.

De 120º groothoek 720P HD Wifi camera maakt stabiele en mooie video beelden en foto's. Door de ingebouwde hoogte behoud functie maak je unieke selfies.


Remote controller

Je kunt de UDIR U31W Navigator eenvoudig bedienen met de meegeleverde 2.4 GHz controller. De controller laat door middel van een alarm horen dat de batterij in de drone leeg begint te raken en het tijd is de drone weer naar beneden te halen. Dit voorkomt verlies en schade.


Live beelden bekijken

De 720P HD camera levert mooie beelden die je live mee kunt kijken op je smartphone of VR bril (niet meegeleverd). Opnemen kan ook natuurlijk middels een SD kaart (niet meegeleverd).


Vaste hoogte positionering

Zelfs zonder de controller vast te houden blijft de UDIR U31W stabiel op zijn plek hangen met behulp van de ingebouwde hoogte meter. Handig om foto's te maken en eenvoudig te bedienen door beginnende drone enthousiasten.



Met een knop de drone laten opstijgen, landen en uitzetten

Laat de UDIR U31W met één knop landen en opstijgen. De drone vliegt dan naar een bepaalde hoogte waar hij blijft wachten op verdere instructies. Je kunt hem op deze manier ook weer laten landen.
Mocht je in een situatie geraken dat je de drone direct moet stoppen, dan kun je met een druk op de noodknop alle motoren in een keer uitzetten. Erg handig als je hem toch in een boom weet te sturen of in een andere situatie waardoor de motoren of propellors zouden kunnen beschadigen.



Headless mode

Hiermee stel je de drone in op een vaste stand. Bijvoorbeeld met de camera naar voren. De drone zal deze stand dan vasthouden tijdens de gehele vlucht zodat je niet meer hoeft na te denken over de richting die de drone vliegt. Dit maakt het vliegen met de UW31 Navigator makkelijker. De drone laat vervolgens ter indicatie van de stand waarin je vliegt een bepaald patroon zien van de rode en groene lampjes onder de drone.


Teken een route voor je drone

Met de U31W kun je vooraf een route tekenen in de app die de drone vervolgens zal vliegen. Hou wel altijd rekening met mogelijke obstakels en afstand.


Uniek ontworpen batterij

De batterij is eenvoudig in en uit de drone te schuiven. Hierdoor kun je hem eenvoudig opladen en snel een nieuwe batterij in je drone stoppen voor je volgende vlucht. Opladen doe je via de USB lader.
UDIR/C
8548 Items

Specificaties

EAN
8719326471976

16 andere producten in dezelfde categorie: