Hubsan H501S - Advanced

Hubsan H501S - Advanced

Referentie:

€ 345,35
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Hubsan H501S Advanced

De Hubsan H501S Advanced is een uitgebreide versie van de normale editie van de Hubsan H501S. Dit zie je vooral terug in het bereik van de drones. Bij de normale editie van de Hubsan H501S is het maximale bereik tussen de drone en de controller zo’n 300 meter, bij de Hubsan H501S Advanced is dit bereik uitgebreid tot maar liefst 450 meter. Dit komt doordat bij de Hubsan H501S Advanced een antenne aan de controller zit, waardoor de verbinding wat sterker is. Verder ligt de controller van de Hubsan H501S advanced wat beter in de hand en is het schermpje in de controller wat scherper dan die van de Hubsan H501S. Voor de rest is de Hubsan H501S Advanced gelijk aan de Hubsan Hubsan H501S. De drone is relatief groot en beschikt over een GPS systeem, waardoor de drone erg stabiel vliegt. Je kan ongeveer 20 minuten vliegen op één volledig opgeladen accu. Zoals gezegd wordt bij de drone een controller meegeleverd, waar je de drone mee kan besturen. Op deze controller zit een LCD scherm waar je live kunt meekijken met de camera van de drone. De controller werkt op AA batterijen, welke niet bij de drone worden meegeleverd, maar wel kunnen worden bijbesteld.

Camera Hubsan H501S Advanced

Aan de voorkant van de Hubsan H501S Advanced bevindt zich de camera, deze maakt opnames in Full-HD. Je kunt een SD-kaart in de drone plaatsen waar je je foto’s en video’s op kunt opslaan. Deze sd-kaart wordt niet meegeleverd, maar kan wel worden bijbesteld. Door een 5.8 Ghz verbinding met de controller kan er live worden meegekeken met de camera van de drone. Met één druk op de knop op de controller is het mogelijk foto’s en video’s te maken.

Functionaliteiten Hubsan H501S Advanced

De Hubsan H501S Advanced beschikt over meerdere professionele functionaliteiten. De drone kan door middel van het ingebouwde GPS systeem de weg naar het vertrekpunt automatisch terugvinden. Wanneer de controller verbinding verliest met de Hubsan H501S Advanced zal de drone automatisch overschakelen naar Failsafe Mode. Dit houdt in dat de H501S drone dan direct zal terugvliegen naar het vertrekpunt. Deze Auto Return Home modus is ook handmatig te activeren via de controller. Hieronder nog een aantal interessante functies waar de Hubsan H501S Advanced over beschikt:

- Long Control Distance: De Hubsan H501S Advanced biedt nu een uitgebreider bereik. Voorheen werd de drone beperkt tot een maximaal bereik van 300 meter, nu is het bereik met de verbeterde zender en antennes echter uitgebreid tot een indrukwekkende 450 meter.

- Follow Me modus: In deze modus kan je de drone laten focussen op een persoon of object. De drone zal het geselecteerde onderwerp blijven volgen. Dit is erg nuttig bij het opnemen van een bewegend onderwerp, welke moeilijk handmatig te volgen is.

- Altitude modus: In deze modus, gebaseerd op metingen van een barometer, zal de drone een vaste hoogte behouden. Horizontale beweging, evenals rotatie, blijven beschikbaar.

- Headless modus - Intuitive Orientation: In deze modus is er geen gedefinieerde voorkant en achterkant meer. In plaats daarvan beweegt de drone altijd ten opzichte van de piloot. De joystick naar voren duwen betekent dat de drone sowieso vooruit zal gaan vliegen. De joystick naar links bewegen, betekent dat de drone naar links gaat, enzovoort. Zo blijft vliegen intuïtiever, vooral handig voor beginnende piloten.

De Hubsan H501S Advanced beschikt over brushless motoren, deze presteren beter en zijn duurzamer dan de normale motoren. Ook zorgt de automatische aanscherping van schroefbevestiging van de propellers voor extra veiligheid.

Specificaties Hubsan H501S Advanced

Bereik:

450 meter

Accuduur:

20 minuten

Aantal accu's geleverd:

1

Oplaadtijd accu:

120 minuten

Camera:

Ja (Full-HD)

Live meekijken:

Ja (smartphone/tablet)

Gewicht:

410 gram

Afmetingen:

22 x 22 cm

GPS:

Ja

Follow Me:

Ja

Home Return Functie:

Ja

Waypoints Functie:

Nee

Hubsan
8548 Items

Specificaties

EAN
6922572403925

16 andere producten in dezelfde categorie: