B-Joy Nieuw Hand gestuurde Spinner Drone Buiten kinderspeelgoed - Fly Spinning top Play It UFO | Kleur Rood

B-Joy Nieuw Hand gestuurde Spinner Drone Buiten kinderspeelgoed - Fly Spinning top Play It UFO | Kleur Rood

Referentie:

€ 29,50
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Omschrijving

Dit nieuwste High-Tech Spinner drone speeltje komt rechtstreeks uit de toekomst. Gooi hem schuin in de lucht en hij vliegt weer terug. Gooi hem schuin naar voren en de drone vliegt rechtdoor, waar de andere persoon deze kan opvangen. Stuur hem vervolgens op interactieve wijze heen waar je maar wilt om het spel spannender te maken. Ook zit er een tol bevestiging bij om het nog leuker te maken!

Werking

Automatisch draaien. Wanneer je de spinner vasthoudt en je draait met je hand langs het frame werk dan begint de UFO automatisch te draaien. Dit betekent dat de spinner klaar is om gegooit te worden.

Op basis van het aerodynamische principe van de dynamiek van de keltsteen kan de machine verder vliegen, wervelen of verder vliegen door de vliegrichting aan te passen aan het luchtinlaat oppervlak (de manier hoe je gooit)

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop. De buitenkant van de UFO is gemaakt van een zacht toch stevig plastic materiaal Copolymeer PP-dat ethyleen bevat wat er voor zorgt dat mensen en kinderen er geen verwondingen van door op kunnen lopen. Hierdoor is de UFO van sterke taaiheid om grote impacten te weerstaan Ook is de UFO lichtgewicht (300 gram), waardoor hij geen schade kan aanrichten aan zijn omgeving. Let wel op met lange haren, doe deze in een staart zodat ze niet vast komen te zitten in de rotors!

Kleurrijke Ledverlichting. Met de Ledverlichting verlies je de UFO nooit uit het oog. Ook maakt dit het mogelijk om s ‘avonds gewoon door te spelen met de UFO.

Batterij

Smart- Charging. De UFO is geschikt voor Smart-Charging via USB aansluiting. Binnen no-time is hij volledige opgeladen, de accu beschikt over een 100 mHa batterij cappaciteit. Hierna vliegt hij weer rond de 15 minuten in de lucht.

Werking

Wanneer u de drone wilt gebruiken. Gebruik je duim en wijsvinger om de drone vast te houden, gebruik je andere hand om het vliegwiel een draai te geven. De drone gaat dan automatisch aan, de led verlichting begint te knipperen. Wanneer je de drone weggooit en je wijst je wijvinger naar boven waardoor je de drone schuin gooit dan komt deze weer automatisch terug. Als je je duim naar voren houdt, dan gooi je de drone naar een andere persoon. Het moeilijke van dit super spel is om de drone precies met je duim en wijsvinger te pakken.

De spinner beschikt ook nog over een tol aansluiting waardoor de UFO rond draait over de grond. Kortom dit kleine speeltje met een formaat van 8,5 bij 5 cm geeft je kinderen veel speel plezier.

Inhoud:

  • 1 x Drone (rood)
  • 1 x Usb lader
  • 1 x Handleiding (Engels)
  • 1 x Tol bevestiging
B-Joy
8546 Items

Specificaties

EAN
8719992918669

16 andere producten in dezelfde categorie: