Hubsan Zino 2 Fly More Combo  H 517A - High

Hubsan Zino 2 Fly More Combo H 517A - High

Referentie:

€ 711,48
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Hubsan Zino 2 Fly More Combo Het verschil tussen de Hubsan Zino 2 en de Hubsan Zino 2 Fly More Combo is dat je bij de fly more combo allerlei handige accessoires geleverd krijgt, zoals een extra accu, een extra set reservepropellers en een handige draagtas, waarin je zowel de Hubsan Zino 2 drone kan opbergen, als alle accessoires. Bij de fly more combo krijg je dus twee Hubsan Zino 2 accu's. Op de 3800 mAh Hubsan Zino 2 accu kan de Hubsan Zino 2 maar liefst 33 minuten vliegen. Omdat de accu van de Hubsan Zino 2 verwisselbaar is, kan je eigenlijk dus 2x 33 minuten vliegen met deze Hubsan Zino 2 Fly More Combo. Met de vernieuwde remote controller, die je bij de Hubsan Zino 2 drone geleverd krijgt, kan je de drone tot een afstand van maar liefst 6000 meter besturen. In de remote controller zit ook een lcd scherpmje verwerkt, waarop je diverse data kan aflezen, zoals de afstand waarop de drone zich bevindt, op welke hoogte die vliegt en de accustatus van de drone. Via de gratis X-Hubsan app kan je via je eigen telefoon of tablet live meekijken met de camera van de drone. Omdat er een telefoonhouder aan de onderkant van de remote controller zit, kan je daarin eenvoudig je telefoon plaatsen en op die manier dus live meekijken, terwijl je de drone aan het besturen bent. Waar je de firmware van de oude Hubsan Zino drone nog via de computer moest updaten kan dit nu bij de Hubsan Zino 2 drone heel eenvoudig via de app. Niet alleen beschikt de Hubsan Zino 2 drone over GPS, maar daarnaast ook nog over GLONASS en Optical flow sensors. De optical flow sensors kunnen meten hoe hoog de drone zich van de grond af bevindt en door deze sensoren kan er eventueel ook binnen met de drone gevlogen worden. De GPS zorgt ervoor dat de drone exact weet waar hij is en waar dus ook het vertrekpunt is. Door één druk op de knop kan de Hubsan Zino 2 daardoor ook weer eenvoudig terugkeren naar het vertrekpunt (Home Return Functie). Door de Waypoints functie kan je de Hubsan Zino 2 een bepaalde route meegeven, welke die uit zichzelf dan zal afleggen. Een andere interessante functie is de Follow Me functie, waarbij je de drone een geselecteerd object kan laten volgen.

Hubsan Zino 2 Remote Controller

Zoals aangegeven is de remote controller van de Hubsan Zino 2 vernieuwd. Niet alleen het bereik is groter geworden, maar ook zit er dus nu een lcd display in de controller verwerkt, waarop je diverse data kan aflezen. Met één druk op de knop kan je de drone laten terugkeren, maar ook kan je met één druk op de knop de drone automatisch laten opstijgen of juist landen. Door via de remote controller de sportmodus aan te zetten kan de Hubsan Zino 2 een snelheid behalen van maar liefst 72 km/u. Ook zit er een knop op de remote controller waarmee je een filmopname kan beginnen en stoppen en een knop waarmee je een foto kan maken. De Hubsan Zino 2 remote controller werkt niet op losse batterijen. Je kan de remote controller gewoon opladen.

Camerakwaliteit Hubsan Zino 2 De verschillen tussen de camera van de Hubsan Zino 2 en de eerste versie van de Hubsan Zino zitten hem in niet zozeer in de kwaliteit van de opnames (beiden 4K kwaliteit met 60 frames per seconde), maar bij de Hubsan Zino 2 is dit met 100Mbps in plaats van 60. Dit zorgt toch voor een betere kwaliteit van de opnames. Je kan bij de nieuwe Hubsan Zino 2 drone ook ervoor kiezen om met 120 frapes per seconde te filmen in 1080P. Hierdoor krijg je mooie slowmotion beelden. Door de speciale nachtmodus kan je met de Hubsan Zino 2 drone ook opnames maken als het wat donkerder is en je kan ook kiezen voor een time-lapse video. De sensor van de camera is een 1/2.3 inch Sony sensor. Je kan niet alleen video's maken met de Hubsan Zino 2 drone, maar je kan ook foto's schieten in een resolutie van 12 megapixel. Als je het lastig vindt om de drone te besturen en opnames tegelijkertijd te maken, kan je er ook voor kiezen om een van de vooraf ingestelde functionaliteiten te gebruiken. Zo is er de Orbitmode, waarbij de Hubsan Zino 2 drone 360 graden om een bepaald geselecteerd object heen zal vliegen. Ook kan je kiezen voor de 360 graden modus, waarbij de drone 360 graden om zijn eigen as heendraait en op die manier de omgeving mooi op de plaat legt.
Hubsan
8548 Items

Specificaties

EAN
6922572408524

16 andere producten in dezelfde categorie: