PowerLocus P3 draadloze Over-Ear Koptelefoon P3 Inklapbaar - Bluetooth - Met microfoon

PowerLocus P3 draadloze Over-Ear Koptelefoon P3 Inklapbaar - Bluetooth - Met microfoon

Referentie:

€ 33,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De PowerLocus P3 bevrijdt je van kabels en biedt draadloze HD-stereo die je zal imponeren wanneer je naar je favoriete afspeellijsten luistert. Het opvouwbare ontwerp maakt dat onze koptelefoon extra makkelijk is mee te nemen doordat je hem gemakkelijk overal in een rugzak kunt stoppen in de case die erbij wordt geleverd. De enorme batterijduur en superzachte proteïne foam oorkussens zorgen voor extra comfort, ongeacht het aantal uren dat de hoofdtelefoon gedragen wordt.

Bluetooth 5.0 & UNIVERSELE COMPATIBILITEIT


De Bluetooth van onze koptelefoon is zo stabiel dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen apparaten. PowerLocus is universeel compatibel met alle bluetooth- en 3,5 mm aux-jack-apparaten.


HD Stereo - Bass gedreven bluetooth hoofdtelefoon

Je hoeft geen fortuin uit te geven om een geweldig geluid te ervaren. We hebben de P3 uitgerust met 40 mm geüpgradede speakers die een ongekende opwindende ervaring zullen bieden elke keer wanneer je jezelf verder in de muziekwereld wilt verdiepen. Krijg op elk gewenst moment een privé-concert met onze over-earheadphone.

Tot 40 uur wireless plezier en eindeloos plezier met de 3,5 mm AUX-kabel

Geniet van een draadloze ervaring tijdens het sporten of op kantoor. Je kuntop elk moment eenvoudig overschakelen van een draadloze naar een bedrade hoofdtelefoon met de meegeleverde 3,5 mm-aansluiting.Accepteer eenvoudig telefoontjes terwijl je onderweg bent met de microfoon die wordt ondersteund op zowel de Bluetooth- als de kabelmodus.

Opvouwbare en uitschuifbare hoofdtelefoon - comfortabel ontwerp

We hebben de P3 gemaakt om comfortabel te blijven en langer mee te gaan dan andere koptelefoons. De noise-cancelling oorkussens en zachte leren oorbeschermerspassen comfortabel over je oren. Met de passieve noisecancelling kun je uren van je favoriete muziek genieten zonder dat de externe omgeving je hindert. Dankzij de uitschuifbare zijkanten is onze headset perfect voor elk formaat hoofd. Deze koptelefoon heeft een zeer eenvoudig te gebruiken ontwerp met handig geplaatste knoppen op de oorschelp.

Wat wordt er meegeleverd?

  • 1x draadloze over-ear P3 koptelefoon
  • 3,5 mm audio-aansluiting
  • Micro-USB-kabel
  • Beschermhoes voor de hoofdtelefoon
  • Garantiekaart en gebruikershandleiding
  • Reis Premium Draagtas
478 Items

Specificaties

EAN
5060650751436

16 andere producten in dezelfde categorie: