P23 Portable Bluetooth Solar Speaker

P23 Portable Bluetooth Solar Speaker

Referentie:

€ 99,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Made in Holland. Volledig van aluminium vervaardigde Bluetooth speaker op zonne-energie met geïntegreerde powerbank functie. De P23 is voorzien van een efficiënt zonnepaneel van gehard glas waarmee de interne accu wordt opgeladen. Een losse oplader is verleden tijd!

Ontworpen met het oog op eenvoud. Bediening met 1 knop. Het is ‘s werelds eerste draagbare speaker die zichzelf kan voorzien van zonne-energie en in uw broekzak past. Voortaan kunt u genieten van volledig draadloze audio. De P23 heeft daarnaast een reguliere USB-A uitgang waarmee mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en e-readers kunnen worden opgeladen met zonne-energie. Omdat het in Nederland niet altijd zonnig is, kan de P23 ook worden opgeladen met een standaard Micro USB laadkabel. Ontworpen en geassembleerd in Nederland, om een ongeëvenaarde productkwaliteit te kunnen waarborgen.

Afspeeltijd is onbeperkt (bij gemiddeld volume) met beschikbaarheid van zonne-energie. In een donkere omgeving is de accucapaciteit voldoende om minimaal 30 uur van muziek te genieten. U kunt met de ingebouwde powerbank de meeste smartphones minstens 1x opladen.
7458 Items

Specificaties

EAN
8719326387406

16 andere producten in dezelfde categorie: