JBL JRPOP Paars - Draadloze kids speaker

JBL JRPOP Paars - Draadloze kids speaker

Referentie:

€ 24,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Dit artikel is binnenkort beschikbaar. Het grote geluid voor de kleintjes, met de JBL JRPOP biedt JBL voor het eerst een draadloze speaker aan gericht op kinderen. De JBL JR POP is verkrijgbaar in 4 leuke kleuren en biedt een erg robuust en waterdicht design zodat de kinderen hier zorgeloos mee kunnen omgaan. Hadden we al verteld dat zij er ook zelf stickers op kunnen plakken? Met de lage prijs en het robuuste design is de JBL Jr Pop een sterke keuze voor je kind.



Plus- en minpunten van de JBL JRPOP



Leuk en robuust design
Personaliseer met stickers
Coole lichteffecten
Stof- en waterdicht
Vooral voor kinderen bedoeld. Wil je een kleine draagbare speaker met volwassenere looks? Kijk dan eens naar de JBL Clip 3

Kenmerken:



Speciaal voor kinderen
Vier verschillende kleuren en stickers om op de JBL JRPOP te plakken garanderen dat je kind de speaker helemaal eigen kan maken. Hiernaast bied het ook nog eens een waterdicht en stootbestendig design met coole lichteffecten. De ingebouwde accu biedt ruim 5 uur luisterplezier en vanwege het compacte ontwerp kan de JBL Jr Pop overal naar worden meegenomen.



Stof- en waterdicht
Dankzij het slimme ontwerp en de IP7X waardering kan de JBL Jr Pop tegen een behoorlijk stootje, zelfs wanneer je kind het meeneemd in bad of besluit een concert te geven in de douche, het kan allemaal geen kwaad.



Het grote JBL geluid voor de kleintjes.
JBL is al een autoriteit op het gebied van geluid en dit is nu ook voor kinderen verkrijgbaar. De JBL Jr Pop is speciaal ontwikkeld voor kinderen en belooft de speeltuin altijd te overleven.

7458 Items

Specificaties

EAN
6925281944819

16 andere producten in dezelfde categorie: