Ultimate Ears MEGABOOM 3 Night Black - Bluetooth Speaker

Ultimate Ears MEGABOOM 3 Night Black - Bluetooth Speaker

Referentie:

€ 149,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Maak kennis met de MEGABOOM 3! Deze draagbare, draadloze Bluetooth luidspreker heeft een superkrachtig en meeslepend 360°-geluid, een donderend basgeluid en is water, stof- en druppelbestendig! Het is de ultieme luidspreker om mee te nemen!

Luid en duidelijk

MEGABOOM 3 heeft een krachtig, meeslepend geluid. Het is zorgvuldig uitgebalanceerd en perfect helder. Ultimate Ears produceert een uniek geluid! Geniet nu van je favoriete nummers op elk geluidsniveau!

Ruimtelijk 360° Geluid

In de MEGABOOM 3 hebben we het iconische cilindrische ontwerp geperfectioneerd dat we hebben ontwikkeld voor het leveren van meeslepende, stereofonische audio dat gelijkmatig in alle richtingen uitstraalt.

Donderende bas

De extra grote woofer van de MEGABOOM 3 zorgt voor een intense bas die je zowel hoort als voelt. In tegenstelling tot andere draagbare luidsprekers, is het trouw aan uw muziek. Geen overdrijving of vervorming!

Vrijwel onverwoestbaar

MEGABOOM 3 is stoer gebouwd en klaar voor het avontuur. We hebben meer dan 25 strenge duurzaamheidstests laten uitvoeren, waaronder 1000 x druk op de knop, tuimelingen, valtests en meer. Je kunt deze speaker laten vallen, er tegen schoppen of zelfs je drankje erop morsen en je MEGABOOM 3-luidspreker zal het allemaal overleven!

De gloednieuwe magische knop

Met MEGABOOM 3 kunt u nummers direct op de luidspreker afspelen, pauzeren en overslaan. U hoeft alleen maar te drukken op de knop voor een gemakkelijke bediening van de streaming muziek. Of stel gewoon aangepaste one-touch afspeellijsten in voor Spotify® op Android*, Apple Music en Deezer® Premium.

Lange batterijduur

Het geweldige geluid van MEGABOOM 3 wordt geëvenaard door de enorme batterijduur van 20 uur. Door gebruik te maken van de nieuwste batterijceltechnologie, die elektrische auto's met hoge prestaties van stroom voorziet, gaat deze speaker bijna een hele dag mee met een enkele lading.

Waterproof en blijft drijven

MEGABOOM 3 is ontworpen om serieus nat te worden en te blijven boomen. Met een ongelooflijke IP67 water- en stofdichtheid kan hij tot 30 minuten lang volledig in water worden ondergedompeld. Plus, het drijft ook. Dus als je hem in het zwembad laat vallen, springt hij binnen enkele seconden naar de oppervlakte.

Laad onderweg op!

Gooi het Power Up laadstation in uw mandje (apart verkrijgbaar) zodat u met uw MEGABOOM 3, volledig opgeladen, naar uw volgende muzikale avontuur kunt gaan.
7458 Items

Specificaties

EAN
5099206080362

16 andere producten in dezelfde categorie: