Sony Cybershot DSC-RX10 III

Sony Cybershot DSC-RX10 III

Referentie:

€ 1.199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Sony Cyber-shot DSC-RX10 Mark III is de derde in de generatie van de populaire RX10-serie De RX10 is een dijk van een compactcamera en van geweldige kwaliteit in zijn segment. De DSC-RX10 III kan beeldgegevens van 20 Megapixels versneld uitlezen, waardoor het mogelijk is om continu te fotograferen met een snelheid tot maar liefst 14 fps. Dankzij deze snelheid hoef je de actie nooit meer te missen. Maak films in 4K/UHD kwaliteit of doe het met 40x slowmotion, de DSC-RX10 III is een alleskunner. Als je nog geen professional bent kun je prima aan de slag met de sublieme autofunctie.



Sony DSC-RX10 III De Sony DSC-RX100 V is in augustus 2017 door de European Imaging and Sound Association uitgeroepen tot het beste product in de categorie 'Superzoom Camera'. Dit bovenop het 'Beste Koop'-oordeel van de Consumentenbond. De Sony DSC-RX10 III wordt omschreven als de perfecte camera voor sport-, natuur- en wildlifefotografen die een makkelijk meeneembare alles-in-een-oplossing zoeken.

Plus- en minpunten van de Sony DSC-RX10 III


Pluspunten 4K filmopnames mogelijk
Pluspunten Tot 40x superslowmotion
Pluspunten Ingebouwde Wi-Fi en NFC-functie
Minpunten Voor een compactcamera aan de grote kant

Sony RX100-serie Tip: Wil jij liever een camera die nog meer frames per seconde aankan en langere superslomotions kan opnemen? Bekijk dan de Sony DSC-RX10 IV met 24 fps.

Belangrijkste kenmerken van de Sony DSC-RX10 III:


Sony DSC-RX10 vergelijkingstabel

Sterke zoom met groot diafragma zorgt voor meer creatieve mogelijkheden
De optische zoomlens van 24-600 mm1 F2.4-4 25x met groot diafragma en de gestapelde CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm laten onderwerpen er echt uitspringen, zelfs bij close-up-opnamen. Verbeterde zoom, ongelofelijke snelheid en totale stilte3 zorgen voor een nieuwe fotografie-ervaring.

Verbluffende afbeeldingen in een breder bereik
De zoomlens van 24-600 mm1 F2.4-4 25x heeft een bereik van vergezichten tot close-up actie, en onderscheidt onderwerpen van de omgeving met prachtige bokeh.

Superieure beeldscherpte van hoek tot hoek binnen het volledige zoombereik
Dankzij acht ED-glaselementen, waaronder twee ED asferische elementen en één Super ED-glaselement, is de lenseenheid met groot diafragma zo compact mogelijk. Ook zorgen ze voor prachtige beeldkwaliteit tot een ultra-telefotobereik.

Prachtige macro-opnamen, zelfs bij close-ups
Met de RX10 III kun je een onderwerp tot op een afstand van 3 cm (groothoek) of 72 cm (telefotostand) vastleggen.

Optical SteadyShot TM — equivalent aan een 4,5 stap snellere7 sluiter
Beeldstabilisatie compenseert camerabewegingen bij opnamen zonder statief, met een ultra-telefotobereik of bij weinig licht. Normaal gesproken zijn zulke stabiele foto's en video's alleen mogelijk met hogere sluitertijden.

Het ontwerp met vaste lens optimaliseert de beeldkwaliteit
Het ontwerp met vaste lens behoudt een hoge resolutie van het middelpunt tot de rand van het beeld doordat de lens en het beeldvlak precies zodanig zijn gepositioneerd dat ze optimaal profiteren van de superieure sensor.

Gestapelde CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm
Uitstekende beeldkwaliteit en efficiënte beeldverwerking. De achtergrondverlichtingstechnologie optimaliseert de lichtverzamelingscapaciteit van de extra gevoelige sensor. De gestapelde circuitstructuur verbetert de efficiëntie en minimaliseert de verwerkingstijd.

Overweldigende snelheid
Een gestapelde circuitstructuur in de sensor en een DRAM-chip verhogen de verwerkingssnelheid zodat de Exmor RS® CMOS-sensor supersnel en efficiënt kan worden uitgelezen. Voor opnamen tot 960 fps en een verminderd rollend-sluitereffect met een sluitertijd tot 1/32000 s.
Sony compact camera DSC-RX10 III

Minder vervorming, zelfs met een sluitertijd van 1/32000 s
Het rollende-sluitereffect wordt onderdrukt bij sluitertijden tot 1/32000 s, zodat je ook bij snelle sporten scherpe, onvervormde beelden vastlegt.

Zelfs opnamen in het donker hebben betere diepte en details
De camera kan beeldgegevens met 20 megapixel versneld uitlezen. Hierdoor is continu fotograferen met een snelheid van 14 fps9 en minder black-out mogelijk, zodat je beslissende actiemomenten duidelijk kunt vastleggen.

BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor
De BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor verwerkt grote hoeveelheden gegevens van de sensor, en geeft structuren en details waarheidsgetrouw weer met minimale ruis en diffractie.

High-precision 4K-video's met groter bereik
Pure kwaliteit dankzij weergave van iedere pixel zonder samenvoeging. Bij weergave van iedere pixel zonder samenvoeging worden ongeveer 1,7 keer zoveel gegevens als die van 4K-video's samengevoegd. Het resultaat is een 4K-film van uitzonderlijke resolutie.

Ga voor hogere kwaliteit met XAVC S4-indeling
Laat details met minder compressieruis zien in XAVC S4-indeling met hoge bitsnelheid in 4K4 (tot 100 Mbps) en Full HD (tot 50Mbps).

Streef naar professionelere resultaten
Voor het maken van professionele films ondersteunt de RX10 III beeldprofiel, S-Gamut/S-Log2, zuivere HDMI-uitvoer, TC/UB, opnamebediening, tweevoudig opnemen, markering, helpfunctie gammaweergave en verbeterde zebrafuncties.

Dramatische superslowmotion tot ultra-telefoto
De ultra-telefotodekking tot 600 mm is fantastisch voor heldere superslowmotion opnames van speciale momenten of moeilijk te bereiken onderwerpen, zoals atleten in actie.

Razendsnelle, precieze respons om beslissende momenten vast te leggen
De RX10 III heeft snelle, intelligente AF met supersnelle, nauwkeurige onderwerpdetectie. Bovendien zijn lens en bediening optimaal op elkaar afgestemd en zorgen ze voor een betere reactiesnelheid.

Instinctief gebruiksgemak
De RX10 III is gemaakt voor natuurlijke bediening onder alle omstandigheden: bij het instellen van lensringen, scherpstellen, bekijken van de prachtige XGA OLED Tru-Finder, verbeteren van je grip en meer.
Sony
4527 Items

Specificaties

EAN
4548736037724

16 andere producten in dezelfde categorie: