Panasonic LUMIX DMC-LX100 - Zwart

Panasonic LUMIX DMC-LX100 - Zwart

Referentie:

€ 472,65
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Lumix DMC-LX100 combineert een Micro 4/3"-sensor met een snelle 24mm Leica DC Vario-Summilux-lens en handmatige bediening. Het biedt een niveau van creatieve bediening dat meestal alleen beschikbaar is op de meer complexe camerasystemen.

Ongelooflijk dynamisch bereik, verbeterde beeldhelderheid
Binnenin de LX100 bevindt zich een 12.8 megapixel Micro 4/3"MOS-sensor, hetzelfde type dat in de meer complexe camerasystemen zit. Met een oppervlakte die zeven keer groter is dan een conventionele compacte camera, zijn de prestaties van de LX100 bij weinig licht, verzadiging en onscherpe opnamen verbeterd. Dankzij de grotere sensor en verhoudingsgewijze schakelaar kan je snel een keuze maken uit verschillende beeldverhoudingen, waaronder 16:9 voor groothoekopnamen.

Snelle, brede Leica-lens
Met een van de breedste lenzen in een grote sensorcamera, biedt de 24-75mm Leica DC Vario-Summilux van de LX100 meer creatieve flexibiliteit. Het F1.7-2.8 bereik zorgt voor betere prestaties bij weinig licht en onscherpte. Het unieke optische ontwerp biedt dezelfde prestaties als een systeemcameralens, maar met slechts de helft van de brandpuntsafstand. Negen diafragmalamellen zorgen voor een vloeiendere achtergrond.

Handmatige bediening geïnspireerd door het design van de klassieke camera
Met een analoge omgeving in gevestigd cameradesign, is de LX100 uitgerust met een speciale diafragmaring, scherpstelring, sluitersnelheid en belichtingscompensatie. Deze bedieningselementen hebben een comfortabel, gevoelsmatig en tastbaar bekend gevoel. Met de LX100 heb je meer vrijheid om snelle, flexibele creatieve beslissingen te nemen met een nog grotere nauwkeurigheid.

High-definition LVF voor precieze details
De LX100 beschikt over een 2.764K hoge resolutie viewfinder. Hiermee kan je de frames van opnamen beter regelen, het is voorzien van hulpmiddelen voor handmatige scherpstelling en geeft autofocus feedback op een gevoelsmatige en responsieve manier. De viewfinder biedt een 35mm equivalente vergroting.

Gevoelsmatige focusregeling
Om opnamen te maken in verschillende omgevingen is de LX100 uitgerust met een aantal hulpmiddelen die je helpen een hoogwaardig, rijk beeld vast te leggen. Met behulp van microcontrastdetectie, biedt focus peaking een real-time en intuïtieve grafische weergave van de gebieden. MF Assist biedt tot 10 keer vergroting voor verzekerde scherpte, terwijl je met Pinpoint AF eenvoudig specifieke aandachtspunten in omstandigheden met weinig licht kunt aanduiden.

Geniet van de rijke details met 4K-video
De LX100 neemt video op in 4K. Hiermee worden resolutie, betere helderheid, diepte van detail en kleur vastgelegd bij de bron en heb je meer flexibiliteit bij het bewerken. Technieken zoals stabilisatie en pannen kunnen worden toegepast op beelden zonder kwaliteitsverlies bij het exporteren naar full HD. Bij video's die zijn opgenomen aan 30fps in 4k kan elk afzonderlijk frame als een 8MP-beeld worden onttrokken, zodat je nooit een moment hoeft te missen.

RAW: zo rijk als een negatief
De LX100 kan beelden vastleggen in RAW-formaat, zo blijven ze met een minimum aan verwerking behouden. Informatie over kleur en licht, evenals metadata, wordt rechtstreeks overgenomen uit de Micro 4/3"MOS-sensor zodat je kan genieten van een grotere flexibiliteit bij het weergeven en bewerken van je foto's.

Handmatige scherpstelring
Gebruik de focus om nadruk te leggen in je foto's. De handmatige scherpstelring is zo geplaatst dat je gemakkelijker creatieve beslissingen kunt maken.

Diafragmaring
Experimenteren met diepte kan jouw beelden karakter en expressie geven.

Live View Finder
De LX100 heeft een high-definition Live View Finder met een resolutie van 2.764k. Dit zorgt voor een nauwkeurige compositie in fel zonlicht met 100% zicht.

Sluitersnelheid
Voeg een dynamische kwaliteit toe aan jouw foto's door te experimenteren met de sluitertijd. De LX100 beschikt over een automatische modus (zowel de sluitertijd en het diafragma ingesteld op A), sluiterprioriteit en volledig handmatige bediening.

Belichtingscompensatie
Door de belichting te regelen, kan je fijne aanpassingen maken aan ongebruikelijke lichtomstandigheden, lensfilters en kan je zelfs beelden met opzet over- of onderbelichten om er meer effect aan te geven.
Panasonic
4527 Items

Specificaties

EAN
5025232804917

16 andere producten in dezelfde categorie: