Adobe Premiere RUSH CC - Windows / Mac Download

Adobe Premiere RUSH CC - Windows / Mac Download

Referentie:

€ 143,99
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Premiere Rush CC is speciaal ontworpen voor onlinevideomakers en integreert opname, intuïtieve bewerking, vereenvoudigde kleuren-, audio- en motion graphics met eenvoudige publicatie op populaire sociale platformen zoals YouTube, Instagram en Facebook, allemaal in één gebruiksvriendelijke oplossing.

Met Premiere Rush CC hoeven contentmakers geen video-, kleuren- of audio-experts te zijn om video’s van professionele kwaliteit te publiceren.

Premiere Rush CC maakt gebruik van de kracht van Premiere Pro CC en After Effects CC, biedt ingebouwde toegang tot professioneel ontworpen motion graphics templates in Adobe Stock om snel aan de slag te gaan en beschikt over een one-click auto-duck functie van Sensei om muziek aan te passen en geluid te normaliseren.

Het is bovendien mogelijk om overal toegang te krijgen, zodat gebruikers videoprojecten op het ene apparaat kunnen maken en vanaf een ander apparaat kunnen publiceren met een consistente gebruikerservaring op zowel desktop als mobiele apparaten.

Bol.com is een officiële partner van Adobe
1458 Items

Specificaties

EAN
0765756126038

16 andere producten in dezelfde categorie: