McAfee Total Protection 2009, DE, FR, IT, 3 Users

McAfee Total Protection 2009, DE, FR, IT, 3 Users

Referentie:

€ 17,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
McAfee® Total Protection™ is complete beveiliging zonder rompslomp, ideaal voor mensen die constant online communiceren, winkelen, bankieren, zaken doen of entertainment bekijken. Het bevat het bekroonde internetbeveiligingsprogramma McAfee SiteAdvisor® Plus, dat u voor verdachte websites waarschuwt en deze blokkeert. McAfee Total Protection beschermt uw gezin en uw pc-netwerk tegen virussen, spyware, hackers, identiteitsdieven en online-oplichters. Daarnaast bevat het opties voor ouderlijk toezicht.

McAfee® Total Protection™ is nu beschikbaar met de revolutionaire Active Protection-technologie, die onmiddellijk bescherming biedt tegen bedreigingen van uw pc. Een nieuwe dreiging kan in milliseconden worden geanalyseerd en geblokkeerd (in plaats van uren zoals met traditionele technieken). Active Protection is de beste technologie die u tegen onlinebedreigingen beschermt.

Met een ongeëvenaarde prestatie wordt McAfee® Total Protection™ onmerkbaar op de achtergrond uitgevoerd zonder uw pc te vertragen; het wordt sneller opgestart en afgesloten en heeft kortere scantijden.

McAfees beveiligingsproducten maken gebruik van bekroonde technologieën, zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met onbeperkte hulp per e-mail en chatservice. Met continue en automatische updates zorgt, McAfee ervoor dat u over de recentste beveiliging beschikt tegen de zich voortdurend ontwikkelende bedreigingen op internet voor de duur van uw abonnement.

Er is een internetverbinding vereist om deze software te installeren en automatische updates en upgrades te ontvangen. U kunt dit product thuis op maximaal drie computers installeren.
1458 Items

Specificaties

EAN
0731944577609

16 andere producten in dezelfde categorie: