BullGuard Internet Security1Year3UsersMDLRetail

BullGuard Internet Security1Year3UsersMDLRetail

Referentie:

€ 34,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Toonaangevende antivirusbescherming. De beste bescherming tegen alle soorten malware. Automatische scans houden uw pc schoon en virusvrij. Razendsnelle werking zonder enige last van vertraging. Voorkomt kapen van uw computer door ongewenste toepassingen. BullGuard Internet Security levert de beste beveiligingsmiddelen om u te beschermen tegen alle online bedreigingen.
Unieke eigenschappen

BullGuard Internet Security is geschikt voor 3 PC's en is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Eenvoudige en veilige installatie: BullGuard Internet Security inspecteert uw systeem voor de installatie, verwijdert alle actieve malware en past zich aan de systeemspecificaties aan. Het proces eindigt met een controle of de meest recente virusdefinities zijn geïnstalleerd. In een mum van tijd is BullGuard op de achtergrond actief en zorgt ervoor dat uw systeem gezond is en wordt beschermd tegen alle bedreigingen.
Verrassend gebruiksvriendelijk: Zo gemakkelijk was het regelen van uw beveiliging nog nooit. Met het nieuwe ontwerp is het kinderspel. Elke functie heeft een eigen modulepaneel. Klik op de gewenste actie om deze automatisch uit te voeren, van een snelle scan tot het maken van een back-up of het optimaliseren van uw pc. Alle modules staan op één pagina, zodat u de beveiligingsstatus van uw pc in een oogopslag kunt bekijken. En als u ergens wat dieper op in wilt gaan, volstaat een klik om het gewenste onderdeel te bereiken.
Updates in een oogopslag: Bescherm uw computer tegen ongewenste hackers en identiteitsdiefstal. De firewall beschermt u tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen uw systeem binnendringen.
Totale bescherming. Houd alle malware effectief tegen: Malware komt voor in alle soorten en maten. En de BullGuard Behavioural Detection-technologie snijdt malware de pas af. Het biedt meerdere defensielagen voor uw computer die vrijwel ondoordringbaar zijn. Daarnaast stopt het virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware, scareware en andere schadelijke programma's, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd beschermd bent En het wordt doorlopend verder afgestemd. Onder de nieuwe, verbeterde aanpassingen valt een betere bescherming tegen onopvallende rootkits om zo te voorkomen dat uw computer van afstand kan worden bediend. Daarnaast biedt het bescherming tegen hardnekkige ransomware, zodat u nooit slachtoffer wordt van cyberchantage.
Ongewenste toepassingen. Voorkom dat ze de controle overnemen: Sommige programma's bevatten adware, ze installeren werkbalken en wijzigen uw systeeminstellingen. Ze zijn niet schadelijk zoals Trojaanse paarden of wormen, maar ze kunnen wel de instellingen van uw browser veranderen, uw startpagina wijzigen en u standaard naar een andere zoekmachine verwijzen. Het hulpmiddel tegen ongewenste apps van BullGuard signaleert deze programma's en voorkomt dat ze uw instellingen wijzigen.
Krachtig ouderlijk toezicht. Bescherming zonder gezeur: Ouderlijk toezicht van BullGuard is een krachtig en handig hulpmiddel om uw kinderen beter te beschermen op internet. U kunt de toegang tot verdachte websites blokkeren, zoekfilters instellen, de internettijd van uw kinderen beperken, hun activiteiten in de gaten houden en zelfs bepaalde toepassingen blokkeren. Het helpt uw kinderen te beschermen tegen cyberpesten en voorkomt dat ze in aanraking komen met ongepast materiaal. De nieuwe, verbeterde functies bieden ook een extra beschermingslaag: als een kind de door u ingestelde regels probeert te omzeilen, krijgt u een melding. U kunt ook regels instellen waarmee wordt voorkomen dat kinderen privégegevens zoals uw adres met anderen delen.
Geavanceerde back-up. Bepaal zelf waar u een back-up van wilt maken en hoe vaak, of gebruik de automatische back-upfunctie. U kunt zelfs met één klik een back-up maken van de inhoud van mappen. En dat is nog niet alles: de opgeslagen gegevens kunt u direct openen en bekijken wanneer u wilt, terugzetten op een andere computer of zelfs op uw smartphone.
Firewall. Houd indringers tegen: Bescherm uw computer tegen ongewenste hackers en identiteitsdiefstal met deze eerste verdedigingslinie. De firewall beschermt u tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen uw systeem binnendringen.
Spamfilter. Geen spam. Geen oplichting: BullGuard Spamfilter verwijdert e-mails die ongewenst zijn, worden gebruikt voor oplichting, phishing en de verspreiding van virussen, of in vreemde talen zijn gesteld. U kunt ook aangepaste filters maken om e-mails te blokkeren die u niet wenst te ontvangen.
Veilig browsen. Elke website gecontroleerd: Sommige websites bevatten verborgen schadelijke code. Of ze worden gebruikt voor phishing-aanvallen. BullGuard controleert de websites die opduiken in uw zoekopdrachten, vertelt u of ze veilig zijn en waarschuwt u voor onbetrouwbare sites.
PC Tune Up. Houdt uw pc snel en schoon: U hoeft nooit meer te wachten tot u aan de slag kunt met uw computer. BullGuard PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden en maakt geheugen vrij, zodat uw computer sneller werkt. Met Boot Manager ziet u welke toepassingen worden uitgevoerd wanneer u uw computer opstart. Het vertelt u welke toepassingen niet nodig zijn, zodat u deze kunt uitschakelen en zo voor een razendsnel opstartproces kunt zorgen. Daarnaast is er een nieuwe functie geïmplementeerd: Hulp bij schijfopruiming. Hiermee kunt u gemakkelijker schijfruimte vrijmaken om uw computer sneller te maken. Deze functie laat u weten welke bestanden niet nodig zijn en hoeveel ruimte deze in beslag nemen. Ook worden er dubbele bestanden geïdentificeerd, zodat u deze kunt verwijderen.
Game On. Geen onderbrekingen: De meeste beveiligingsoplossingen beperken de gameprestaties en verlangen dat u een speciale spelmodus inschakelt tijdens het spelen. BullGuard biedt een slimme oplossing voor dit prestatieprobleem, zodat u op volle snelheid kunt spelen en toch verzekerd bent van ongeëvenaarde veiligheid op elk niveau.
Kwetsbaarhedenscanner. Zorg dat uw pc goed blijft werken: Controleert of er oudere software op uw computer staat, die hackers en virussen kunnen gebruiken om uw systeem binnen te dringen en te beschadigen of persoonlijke gegevens te stelen. Als dergelijke software wordt gesignaleerd, kan deze worden verwijderd.
Hebt u een Dropbox-account? Dan kunt u rechtstreeks vanuit BullGuard back-ups maken: Als u een Dropbox-account hebt, weet u hoe nuttig het is om uw bestanden op te slaan en te delen. En nu kunt u rechtstreeks vanuit BullGuard Backup back-ups maken naar Dropbox. Het is extreem eenvoudig te gebruiken: kies gewoon de bestanden waarvan u een back-up in Dropbox wilt maken en klik. U kunt automatische back-ups inplannen, uw back-ups synchroniseren zodat u altijd over de nieuwste versies beschikt, of handmatig back-ups maken. Daarnaast hebt u via elke browser toegang tot uw documenten. Als u vertrouwelijke bestanden hebt, kunt u deze versleutelen voor nog meer privacy.
Systeemvereisten: BullGuard Internet Security is te installeren op 3 PC's met een van de volgende besturingssystemen: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista (SP1), Windows XP (SP2).
1458 Items

Specificaties

EAN
5708249201107

16 andere producten in dezelfde categorie: