Norton / Symantec 21269048 Norton Utilities 3-PC (digital license)

Norton / Symantec 21269048 Norton Utilities 3-PC (digital license)

Referentie:

€ 29,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Norton Utilities
De tools die je nodig hebt om te zorgen dat je pc weer als nieuw gaat draaien.

Zorg voor een gezondere pc
Dat een oudere pc langzamer wordt, is onvermijdelijk. De gemiddelde levensduur van een pc is drie tot vijf jaar. Maar een computer kan onverwacht vastlopen, hoe goed je ook voor je pc zorgt. Norton Utilities verhelpt bekende problemen die kunnen leiden tot een langzamere pc of erger nog, een computercrash, en zorgt dat je pc langer probleemloos blijft werken.

Werk efficiënter met een pc die beter draait
Het is simpel: hoe beter georganiseerd je harde schijf is, des te beter werkt je pc. En hoe meer vrije ruimte je op je harde schijf hebt, des te gemakkelijker is hij te organiseren. Ook verkeerde instellingen kunnen ervoor zorgen dat je pc harder moet werken, waardoor je hinder kunt ondervinden.

Herstel beschadigde of verwijderde bestanden
We hebben het allemaal wel eens gedaan: per ongeluk een recent belangrijk bestand verwijderd, of een waardevolle foto. Bestanden staan ook na het verwijderen nog op je harde schijf. Met Norton Utilities hoef je niet meer terug te gaan naar de winkel om je pc te laten repareren. Je kunt nu snel en eenvoudig met slechts enkele klikken thuis je bestanden weer herstellen.

Zorg dat je online activiteiten en persoonlijke gegevens privé blijven
We leven in het digitale tijdperk, dus het is heel normaal om privébestanden op je pc op te slaan. Je kunt nu heel eenvoudig zorgen dat je digitale leven privé blijft. Je kunt persoonlijke bestanden veilig voorgoed verwijderen, zodat niemand er nog bij kan. Zie het als een digitale papierversnipperaar. Norton Utilities zorgt dat alles wat je op je computer doet jouw business blijft. Het wist de geschiedenis van je recent geopende bestanden en bezochte websites, en beschermt zo je privacy.
1458 Items

Specificaties

EAN
8718469574032

16 andere producten in dezelfde categorie: