Samsung WM55R-W Flip 2.0

Samsung WM55R-W Flip 2.0

Referentie:

€ 1.940,63
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Samsung Flip2 55 inch is de ideale oplossing voor middelgrote vergaderzalen en klaslokalen waar samenwerking hoog in het vaandel staat. Schrijven op een digitaal bord, synchroon documenten bewerken en professioneel presenteren met een touchscreen in portret- of landschapsmodus. De nieuwste versie van deze digitale flipchart biedt ook betere samenwerkingsmogelijkheden in een eenvoudige gebruikersinterface.

Deze samensmelting van touchscreen, flipover en whiteboard met UHD beeldkwaliteit transformeert iedere ruimte tot een collaboration room. Dat betekent optimaal samenwerken door met vier collega’s tegelijk notities of schetsen te maken, draadloos bestanden uit te wisselen met mobiele apparaten en interactieve content realtime te bewerken. De Samsung Flip2 55 inch biedt tevens nieuwe functies voor verbeterde samenwerking. De functies Note Layer en Merge to Roll creëren een volledig interactief whiteboard, terwijl de Brush-modus een breed scala aan pendiktes herkent. Water- en olieverfmodi zorgen voor verschillende stijlen en texturen, terwijl de mogelijkheid tot het mengen van kleuren gebruikers toegang geven tot een volledig, levendig kleurenpalet. Bovendien worden betere gecentraliseerde beheeroplossingen geboden.

De Samsung Flip2 55 inch heeft een innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk ontwerp. Met de optionele draagbare en verrijdbare standaard, de penhouder en de ergonomische schuine stand heeft het scherm alles in huis voor een efficiënte, succesvolle vergadering.
Samsung
1425 Items

Specificaties

EAN
8801643914288

16 andere producten in dezelfde categorie: