Xiaomi Mi Smart Projector mini

Xiaomi Mi Smart Projector mini

Referentie:

€ 478,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Wil jij genieten van Full HD kwaliteit voor in je eigen thuisbioscoop? Ga dan voor de Xiaomi Mi Smart Projector mini, de gloednieuwe beamer van Xiaomi. Deze compacte doet ondanks haar kleine formaat niet onder voor menig grotere beamer door haar 1080p videokwaliteit en is makkelijk te verplaatsen en neer te zetten in verschillende ruimtes.

Dankzij de ingebouwde Wifi stream je video’s draadloos vanaf je smartphone, tablet of laptop, waarbij de Xiaomi Mi Smart beschikt over een ‘built-in Netflix App’, waardoor jij met gemak al je favoriete series en films in een hoge resolutie kunt afspelen. Door deze functie krijg je tevens toegang tot de ingebouwde Google Assistant functie, en krijg je toegang tot het internet.

Naast deze handige online functies, kan de Xiaomi Mi Smart Projector mini schermgroottes van 120inch produceren, waarbij de beamer met haar scherpte, hoge contrast en natuurlijke kleurproducties een must-have is voor de ultieme thuisbioscoop. De automatische focus werkt uitstekend. De ingebouwde speakers geven een mooi en vol geluid, zeker in combinatie met Dolby/DTS-technologie, waardoor het lage volume van het ventilatorgeluid bijna niet meer hoorbaar is.

Het apparaat is uitgerust met diverse ingangen als HDMI en usb. Hierop sluit je bijvoorbeeld een laptop, mediaspeler of usb stick aan.

Xiaomi
1425 Items

Specificaties

EAN
6934177712821

16 andere producten in dezelfde categorie: