AMD Ryzen 7 Elite Gamer PC GeForce GTX1650  | Game Computer PC

AMD Ryzen 7 Elite Gamer PC GeForce GTX1650 | Game Computer PC

Referentie:

€ 819,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Personaliseer de prestaties van de Gamer PC AMD Ryzen 7

Als echte gamefanaat heb je een pc nodig waar je iedere game snel op kunt spelen. Ruis en haperingen tijdens die ene belangrijke battle wil je het liefste voorkomen. De processor van de Gamer PC AMD Ryzen 7 wordt in de fabriek ontgrendeld met een ‘multiplier’, zodat je de prestaties naar je smaak kunt personaliseren. Dit is slechts een van de redenen waarom menig gamer erg te spreken is over deze pc. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Een gamer pc met Dynamic Local Mode

De AMD Ryzen 7 Elite Gamer PC GeForce GTX1650 beschikt over een Dynamic Local Mode, deze functie verbetert automatisch de prestaties in geselecteerde applicaties. Je hebt de beschikking tot vier profielen voor het opslaan van door de door jou gedefinieerde configuratie. Hierdoor pas je geheugentiming en grafische frequentie aan, zodat je algemene prestaties optimaliseert. Zowel de zwaardere games als minder zware games als Fortnite, Minecraft,Farming Simulator en Sims 4 speel je zonder ruis op deze pc.

Verschillende speciale gaming pc’s met AMD Ryzen 7 kopen

AMD Ryzen 7 is in verschillende speciale gaming pc’s terug te vinden. Een aantal van deze modellen vergelijk je via omiXimo. Je bent bij ons altijd verzeker van een scherpe prijs en ontvangt 100% garantie op het hele assortiment. Wil je meer weten over een specifieke gamer pc of zijn er overige vragen? We voorzien je graag van meer informatie als je in contact komt. Stuur een e-mail of bel met de klantenservice. Ons team van specialisten denkt graag met je mee en kan je uitstekend adviseren.

We testen onze pc in huidige online en offline topgames om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers in unieke kwaliteit van hun games kunnen genieten. Alleen pc's die aan onze testcriteria voldoen, zijn echte gaming-pc's.

omiXimo
75 Items

Specificaties

EAN
7424941139170

16 andere producten in dezelfde categorie: