DrPhone Xtreme V10+ - Activty tracker - Paars

DrPhone Xtreme V10+ - Activty tracker - Paars

Referentie:

€ 54,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De DrPhone Xtreme V10+ sporthorloge met 0.96 inch haarscherpe TFT kleuren display(zichtbaar onder zonlicht) dynamische en actieve hartslagsensor, IP68 certificering en actieve GPS is een volwaardig activiteit tracker en smartwatch ineen. Een ingebouwde activity tracker is voor het meten van je dagelijkse activiteit, hartslag en slaap patroon om het beste uit jezelf te halen.

De sporthorloge is ontworpen om jou optimaal te begeleiden bij elke sport. Doordat er een actieve GPS chip in de activity tracker zit is een telefoon overbodig. Deze hoeft u dan ook niet mee te nemen.

De IP68 certificering maakt het mogelijk om de activity tracker in de meest extreme omstandigheden te gebruiken. De tracker kan gebruikt worden voor duiken, zwemmen, hiken, skiën, bergbeklimmen, hardlopen, wielrennen en nog veel meer!

De dynamische en actieve hartslag meter meet je hartslag iedere keer je beweegt. Dit onderscheidt deze tracker van de meeste trackers op de markt.

De functie notificatie maakt het nog makkelijker waardoor je tijdens het sporten berichten kunt ontvangen van applicaties zoals Facebook, Instagram, Twitter en SMS. Tevens zie je ook wanneer je gebeld wordt. (enkel afzender, geen inhoudt)

Gebruik deze DrPhone sporthorloge en maak het gemakkelijk voor jezelf met de handleiding die met deze tracker wordt meegeleverd.

DrPhone, we know what's best for you.

Wat voor functies heeft de DrPhone Xtreme Sporthorloge?

• Ingebouwde GPS
• TFT Heldere kleuren display - 0.96 inch (zonlicht zichtbaar)
• Professionele & Dynamische Hartslagmeter
• IP68 Waterdicht (Zwemmen)
• Pedometer
• Calorie meting
• Slaapmeter
• Afstandmeting
• G-Sensor
• Automatische activiteit detectie
• Timing
• Slaap monitor
• Smartphone notificatie
• Touch screen
• Vibratie alarm
• Data analyse



Hoe werkt normale hartslagmeting?
- Knop rechtsboven indrukken
- Optie wandelen aanvinken
- Band goed tegen huid aandrukken (net voorbij het botje om uw pols zodat het de meting juist wordt gedaan).
- De hartslag werkt nu net zo nauwkeurig als de hartslagmeters die in de sportscholen worden gebruikt bij hardloop machines.

Dynamisch hartslagmeting
- Wilt u gedurende de gehele dag zien op welke momenten uw hartslag hoog en laag was? Gebruik dan de functie ''Dynamische Hartslagmeting''. Met deze functie kunt u via de applicatie ''HPlus watch'' zien hoe hoog en laag uw hartslag was gedurende de gehele dag. Vanuit de startscherm drukt u op de knop helemaal onderaan (druk dus niet aan de knop aan de zijkanten). U ziet nu een scherm met 16H dynamic tracking. Dit wilt zeggen dat het om de zoveel tijd accuraat uw hartslag zal meten wat weer te traceren is in de applicatie. Deze functie is dus niet bedoelt om direct uw hartslag te controleren. Hiervoor dient u het zelf te starten zoals hierboven beschreven


Bekijk onze top 10 Activity trackers / Sporthorloges voor jong en oud. Onze activity trackers zijn geclassificeerd in 4 modellen namelijk;

- Light (Beginnende gebruiker)
(modellen DrPhone V1 t/m V3)

- Medium (Gevorderde gebruiker)
(modellen DrPhone V4 t/m V6)

- High (Ervaren gebruiker)
(modellen DrPhone V7 t/m V9)

- Xtreme (Professioneel gebruiker) Top model, alles in 1 voor professioneel gebruik zonder gebruik van smartphone)
(model Drphone V10)



Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers of smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies en kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze devices alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.


Vraag: Wat is het waterbestendige certificatieniveau? kan ik het in water dragen als ik zwem?
A: Ja, S908 PLUS is ontworpen volgens de professionele waterdichte IP68-norm, ondersteunt binnen 2 meter van de waterdiepte. Het ondersteunt echter niet het brouwwater, het hete bad en waterdamp. Gebruik en bewaar het apparaat niet op een plaats met hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid.

Vraag: Welke sportmodi ondersteunt het?
A: Het ondersteunt het opnemen van zwemmen, hardlopen, fietsen, klimmen, wandelen en gameballen.

Vraag: Kan het traject worden vastgelegd terwijl ik buitenshuis loop zonder een mobiele telefoon?
A: Natuurlijk. De DrPhone V10 PLUS met onafhankelijke GPS module registreert uw gehele sport. U hoeft uw mobiele telefoon dus niet mee te nemen. Wanneer u klaar bent, kunt u het traject synchroniseren met de app.
(APP Name: Hplus. Het is de nieuwe versie van de app, geheel vernieuwd met een leuke interface. Bedankt voor alle feedback van alle gebruikers. We zullen de APP blijven optimaliseren.)

Vraag: Kan ik mijn real-time hartslag registreren wanneer ik sport? en zal het me waarschuwen als mijn hartslag niet klopt?
A: Ja, DrPhone V10 PLUS ondersteunt dynamische hartslagmonitor en hartslagwaarschuwing, u kunt de maximum- en minimumwaarden van de hartslag instellen en zal u dan waarschuwen wanneer uw hartslag buiten de ingestelde waarde valt.

Vraag: Worden de meldingen gesynchroniseerd met V10 PLUS? Welke talen ondersteunt het?
A: Ja, en het ondersteunt talen van Engels, Russisch, Spaans, Pools, Frans, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Portugees, Japans, Koreaans, Chinees, enz.

V: Wat te doen als ik geen belmeldingen wil ontvangen en de batterij wil sparen.
A: 1. U kunt de machtigingen voor meldingen op de app uitschakelen; 2. u kunt de app op uw telefoon afsluiten, sluit V10 PLUS niet aan op de app.

Vraag: Hoe zit het met de levensduur van de batterij?
A: Ongeveer 6 uur voor GPS-sporten, 5 dagen voor algemeen gebruik, 20 dagen voor standby-tijd. De levensduur van de batterij en de laadcycli variëren afhankelijk van gebruik, instellingen en andere factoren; de daadwerkelijke resultaten zullen variëren. We raden aan om uw apparaat om de paar dagen op te laden.
DrPhone
97 Items

Specificaties

EAN
8719992220113

16 andere producten in dezelfde categorie: