MEDION LIFE S3900 OLED 2,41 cm (0.95'') Armband-activiteitentracker Zwart

MEDION LIFE S3900 OLED 2,41 cm (0.95'') Armband-activiteitentracker Zwart

Referentie:

€ 29,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Gewoon FIT!
Blijf actief, doe iets voor je gezondheid en voel je gewoon beter! Klinkt dat makkelijker gezegd dan gedaan? De state-of-the-art fitness tracker van MEDION helpt je met jouw sportplannen! De slanke polsband ondersteunt je tijdens een effectieve training door het meten van de hartslag en het zuurstofgehalte in het bloed. Het telt jouw stappen en informeert je over jouw calorieverbruik. Speciaal geoptimaliseerde multi-sportmodi zorgen ervoor dat jouw vitale gegevens op de best mogelijke manier worden vastgelegd tijdens alle activiteiten en dat je jouw trainingsprogramma kunt optimaliseren. De MEDION Fitness App, die al jouw vorderingen vastlegt op jouw smartphone of tablet, helpen je ook hierbij. Dankzij de sleep-tracking krijg je een echt compleet beeld van je gezondheid. Met zijn krachtige batterijlevensduur van maximaal zeven dagen is de armband, die beschermd is tegen water en stof, jouw constante metgezel.

Gewoonweg slim
De Fitness Tracker van MEDION is ook een grote hulp als je een welverdiende pauze nodig hebt. Het heldere en scherpe AMOLED-kleurendisplay met multi-touchbediening verrijkt ook jouw leven met slimme dagelijkse functies en informeert je over het weer of toont je de meldingen van jouw smartphone.

MEDION Fitness - Meer beweging, meer plezier
Nu is het heel gemakkelijk om de sportactiviteiten te allen tijde in de gaten te houden: Met de MEDION Fitness App zijn de dagelijkse prestaties eindelijk binnen handbereik. Of je nu een professionele hardloper, recreatieve atleet of kantoormedewerker bent die wat meer beweging wil, de app helpt je om consequent je sportieve doelen na te streven, en de MEDION Fitness app voor iOS en Android biedt dit alles en nog veel meer gratis aan.

Zuurstofverbruik in beeld
De opgenomen vitale gegevens omvatten ook de zuurstofsaturatie van jouw bloed (SpO2). Dit geeft je een uitgebreid overzicht van jouw gezondheidstoestand en stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen. Bovendien helpt de informatie over het zuurstofgehalte in jouw bloed je om jouw training te optimaliseren.

Registreert de hartslag
De MEDION fitness polsband registreert niet alleen hoe actief je bent: de hartslagsensor documenteert ook je vitale gegevens. Aan de ene kant kun je hiermee je algemene conditie beoordelen, aan de andere kant kun je beoordelen of je in het effectieve hartslagbereik traint.

De volledige selectie
Verscheidenheid is de troef - dit geldt ook voor jouw fitnessprogramma! De Multi-Sport modi van deze draagbare trainingspartner maken je maximaal flexibel. Ga joggen of fietsen, train je spieren, ontmoet vrienden voor een wandeling of andere activiteiten. Doe gewoon wat je het liefst doet. Jouw bewegingen en vitale gegevens worden op de best mogelijke manier geregistreerd, zodat je jouw training kunt optimaliseren.

Goed doorademen
Actief zijn is net zo belangrijk voor je gezondheid als het terugschakelen van een versnelling. Dit is precies waar de ingebouwde ademtraining je helpt. Adem gewoon ontspannen in het ritme van de instructies en gun jezelf een adempauze, zelfs in het midden van de hectische dagen.

Het verbranden van calorieën wordt gemakkelijker
De Fitness Polsband berekent automatisch hoeveel calorieën je per dag verbrandt. Deze gegevens kunnen een waardevolle basis vormen voor je voedingsplan en je helpen je gewicht op lange termijn beter onder controle te houden. Al door de basale stofwisseling en de dagelijkse beweging worden veel calorieën verbrand - met de armband houd je het overzicht.

Ook goed geïnformeerd in het dagelijks leven
De fitnesspolsband toont niet alleen je fitnessgegevens op het contrastrijke OLED-display. Hij trilt ook discreet om je op de hoogte te brengen van binnenkomende berichten of oproepen op je telefoon en geeft de contactgegevens weer. Dit maakt de armband niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven en op kantoor een praktische metgezel.
Medion
97 Items

Specificaties

EAN
4061275123081

16 andere producten in dezelfde categorie: