O.M.G® Black Smart Activitytracker - Met ingebouwde lichaamstemperatuur meter (incl. gratis blauwe polsband)

O.M.G® Black Smart Activitytracker - Met ingebouwde lichaamstemperatuur meter (incl. gratis blauwe polsband)

Referentie:

€ 29,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze Smart Activitytracker maakt deel uit van de toekomst. Het is namelijk voorzien van een ingebouwde lichaamstemperatuur meter. Wil jij ook de laatste technologieën voor een betaalbare prijs? Dan zit je met deze activitytracker van O.M.G wel goed. Het horloge heeft meerdere functies zoals een hartslag,- en bloeddrukmeter, slaapstand en kan ook herinneringen tonen. Er zit een 1 inch scherm op met een resolutie van 480*320, die tevens spatwaterdicht (IP67) is.

Het horloge is niet alleen super handig om even snel een aantal functies te gebruiken maar ziet er ook stoer en stijlvol uit. Door zijn elegante ontwerp en de verschillende interfaces, lijkt het een onbetaalbaar horloge.

Verder geeft de O.M.G Smart Activitytracker de tijd en dag weer, samen met de batterij status en de stappenteller. Hij is voorzien van Bluetooth 4.4 waardoor er snel verbinding gelegd kan worden en de communicatie met de telefoon soepel verloopt. Door weergave van de stappenteller is het mogelijk om te zien hoe goed (of niet) je bezig bent vandaag.

Door zijn zeer sterke batterij (90 mAh) kan de watch bij normaal gebruik ongeveer 5 tot 7 dagen mee. Als de watch niet gebruikt wordt, houdt hij het ongeveer 10 tot 15 dagen vol op één volle lading. Binnen 2 uur is het horloge weer volledig opgeladen en beschikbaar voor 5 tot 7 dagen.

App naam: DayBand

Verpakkingsinhoud:

1x O.M.G Activitytracker Black
1x Handleiding
1x Extra gratis blauwe polsband
Yamay
97 Items

Specificaties

EAN
7448148551580

16 andere producten in dezelfde categorie: