Huawei Band 2 Pro - Activity tracker - Zwart

Huawei Band 2 Pro - Activity tracker - Zwart

Referentie:

€ 47,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Huawei Band 2 Pro is de nieuwe activity tracker van Huawei. Deze activity tracker meet jouw dagelijkse en sportieve bezigheden. Daarbij kun je deze Band 2 Pro zonder je smartphone gebruiken. Deze Band 2 Pro met GPS is de opvolger van de Band 2 van Huawei. Verder kun je gerust in het diepe springen met de Band 2 Pro, deze is namelijk waterdicht tot een diepte van 50m.

In een stand-by stand gaat de batterij wel 45 dagen mee, bij normaal gebruik gaat deze overigens 21 dagen mee. De duur van de batterij is dan ook afhankelijk van het gebruik.

De Huawei Band 2 Pro is te koppelen met zowel Android (4.4) als iOS (8.0) smartphones. Tevens toont deze activity tracker binnenkomende telefoontjes, berichten en notificaties op het scherm.

Tijdens het hardlopen kun je je smartphone thuislaten, de ingebouwde GPS-sensor registreert namelijk je harlooproute. Ook wordt je gelopen afstand, stappen en snelheid gemeten. Verder wordt je hartslag gemeten met de ingebouwde hartslagsensor en je slaapritme wordt bijgehouden met de functie Huawei TruSleep. De functie analyseert je slaap en maakt je op het juiste moment wakker als je dit wilt.

De Huawei Band 2 pro is niet compatibel met de Huawei P8 Lite.
Huawei
97 Items

Specificaties

EAN
6901443194629

16 andere producten in dezelfde categorie: