Action camera waterdicht, dash cam, full HD 1080p - zwart

Action camera waterdicht, dash cam, full HD 1080p - zwart

Referentie:

€ 28,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Actie camera, full HD beelden van je acties. Beeld en geluid.
Werkt met micro SD geheugenkaarten tot max 32gb.

Als je lekker van de helling of heuvel af fietst, wil je dat graag aan anderen laten zien later. Of als je aan het klimmen bent of een andere activiteit. Dat kan door met deze actie camera zeker. Hij filmt alles in Full HD kwaliteit. Hierdoor zie je alle details in je beelden goed. Dan zien dat mensen dat je echt gedaan hebt wat je vertelt. Ook is het leuk om de beelden op de social media te zetten om echt iedereen mee te laten genieten. En daarvoor kun je deze actie camera goed gebruiken. De kleur van deze camera is blauw.

De actie camera in gebruik:

Als je een micro-SD kaart in de sleuf steekt van de camera en hem oplaadt is hij klaar voor gebruik. Je doet hem in de waterdichte behuizing en sluit deze netjes. Nu kan er niets mis gaan, laat het maar regenen of val maar gerust in het water. Met de bijgeleverde accessoires kun je de camera aan je helm, fiets of riem doen. Je drukt op de aan/uit knop en ga lekker je ding doen. Na afloop kun je de beelden lekker op je pc, tablet of tv bekijken. Je geniet dan van de Full HD beelden en ziet wat je gedaan hebt.

Deze licht gewicht full HD sport camera is een top kwaliteit camera. Het is zelfs zo dat alle gopro montagespullen gebruikt kunnen worden op deze camera.
Gebruik hem op de fiets, in de auto, op de motor, op de boot, op de ski, op de helm, onder water of aan uw broekriem, deze sport camera maakt overal geweldige opnames, zelfs met hoge snelheden en in alle omstandigheden.
De camera is uitgerust met een 2.0 inch scherm dat uw opnames weergeeft met fascinerende kwaliteit, ook tijdens het opnemen zodat u goed kan zien wat er gefilmd wordt.
Icefox
4527 Items

Specificaties

EAN
0702382218911

16 andere producten in dezelfde categorie: