XYZprinting da Vinci Jr. 1.0 Pro

XYZprinting da Vinci Jr. 1.0 Pro

Referentie:

€ 472,30
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De da Vinci Jr. 1.0 Pro is een 3D-desktopprinter die weinig geluid maakt bij het printen thuis of op kantoor.

De da Vinci Jr.1.0 Pro is een echte 3D-desktopprinter. Met 420 x 430 x 380 mm heeft deze ideale afmetingen voor iedere kantoordesktop of werkbank. Verbeter uw werkprocessen met een printer onder handbereik, controleer het printproces in realtime en start de volgende print onmiddellijk nadat de vorige is voltooid.

Kies een willekeurig PLA- of PETG-filament van andere merken en pas uw printinstellingen eenvoudig aan het materiaal aan in XYZware Pro of andere slicingsoftware.*

*Cura en Slic3r

Er is een extruder met een diameter van 0,3 mm verkrijgbaar als apart aan te schaffen uitbreiding van de da Vinci Jr.-serie. Deze extruder is perfect voor ingewikkelde printtaken. De extruder van 0,3 mm kan een gladder printoppervlak leveren met een spectaculaire resolutie van 50 micron.

Wordt volledig gemonteerd geleverd met een automatisch 9-punts kalibratiedetectiesysteem, zodat instelling, kalibratie en onderhoud worden geregeld met één druk op een knop.

Met het open filamentsysteem van je 3D-printer kan je printen met materialen van andere merken. Je kunt ook kiezen uit het volledige XYZprinting-assortiment 3D-printfilamenten, los van hun chiptype: gebruik het filament gewoon zonder de chip en selecteer het 'standaard'-profiel voor je materiaal in XYZprint.

147 Items

Specificaties

EAN
4715872743677

16 andere producten in dezelfde categorie: