MakerBot Replicator+ 3D Printer

MakerBot Replicator+ 3D Printer

Referentie:

€ 2.419,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Print makkelijker, 30% sneller en met een 25% groter bouwvolume. Voor een betere betrouwbaarheid en precisie zijn het portaal en de Z-fase opnieuw ontworpen met stijvere materialen en een stevigere constructie. De Flex Build Plate with Grip Surface zorgt voor een betere hechting van de prints en vergemakkelijkt het verwijderen ervan. De prints hechten beter aan het nieuwe Grip Surface, wat resulteert in minder kromtrekken en krullen. Geen blauwe tape nodig. Fabrieksmatig genivelleerd, zodat de printer niet uit de doos hoeft te worden geëgaliseerd. Compatibel met Tough PLA Filament of de Experimental Extruder. Gemaakt zodat ingenieurs en ontwerpers duurzame, slagvaste prototypes en armaturen kunnen printen. 28% Rustiger printen zorgt voor een meer gerichte omgeving.

De MakerBot Replicator+ is ontworpen en getest voor betrouwbare, snellere prints. De Replicator+ drukt sneller, eenvoudiger en met een groter bouwvolume conceptmodellen van hoge kwaliteit af. In combinatie met de krachtige workflow tools van MakerBot, stroomlijnt de MakerBot Replicator+ desktop 3D printen voor professionals en docenten.

Om de prestaties te verbeteren, heeft de Replicator+ een stevigere constructie, een 25% groter bouwvolume, een betere printhechting en meer. De Smart Extruder+ en alle gebruiksvriendelijke functies van het vorige model zijn standaard aanwezig. De Replicator+ is ook compatibel met MakerBot's Slate Gray Tough PLA Filament Bundle, gemaakt voor ingenieurs en ontwerpers.
147 Items

Specificaties

EAN
0812510030671

16 andere producten in dezelfde categorie: